Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden?
wk 1: 29 dec t/m 4 jan
wk 5: 26 jan t/m 1 febr
wk 9: 23 febr t/m 1 mrt
wk 2: 5 jan t/m 11 jan
wk 6: 2 febr t/m 8 febr
wk 10: 2 mrt t/m 8 mrt
wk 3: 12 jan t/m 18 jan
wk 7: 9 febr t/m 15 febr
wk 11: 9 mrt t/m 15 mrt
wk 4: 19 jan t/m 25 jan
wk 8: 16 febr t/m 22 febr
wk 12: 16 mrt t/m 22 mrt