Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden?
wk 41: 6 t/m 12 oktober
wk 45: 3 t/m 9 november
wk 49: 1 t/m 7 december
wk 1: 29 dec t/m 4 jan
wk 42: 13 t/m 19 oktober
wk 46: 10 t/m 16 november
wk 50: 8 t/m 14 december
wk 2: 5 t/m 11 januari
wk 43: 20 t/m 26 oktober
wk 47: 17 t/m 23 november
wk 51: 15 t/m 21 december
wk 44: 27 nov t/m 2 dec
wk 48: 24 t/m 30 november
wk 52: 22 t/m 28 december