Huysmenu - met de seizoenen mee genieten

Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.

 

Allergieën

Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden?

De seizoenen op je bord. Lekker Hollands én internationaal eten

huysmenu

Wintermenu week 1

wk 1: 29 dec t/m 4 jan
wk 5: 26 jan t/m 1 febr
wk 9: 23 febr t/m 1 mrt

Winterse smaken op je bord

Wintermenu week 2

wk 2: 5 jan t/m 11 jan
wk 6: 2 febr t/m 8 febr
wk 10: 2 mrt t/m 8 mrt

Heerlijk winters

Wintermenu week 3

wk 3: 12 jan t/m 18 jan
wk 7: 9 febr t/m 15 febr
wk 11: 9 mrt t/m 15 mrt

Wat eten we?
oosters

Wintermenu week 4

wk 4: 19 jan t/m 25 jan
wk 8: 16 febr t/m 22 febr
wk 12: 16 mrt t/m 22 mrt

Winterse sferen aan tafel

Koffie, lunch of borrel?

In Zunte smaakt het altijd.

Bekijk de menukaart
X