Huysmenu - met de seizoenen mee genieten

Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.

 

Allergieën

Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden?

De seizoenen op je bord. Lekker Hollands én internationaal eten

huysmenu

Herfstmenu week 1

wk 41: 6 t/m 12 oktober
wk 45: 3 t/m 9 november
wk 49: 1 t/m 7 december
wk 1: 29 dec t/m 4 jan

Een week met een Frans tintje

Herfstmenu week 2

wk 42: 13 t/m 19 oktober
wk 46: 10 t/m 16 november
wk 50: 8 t/m 14 december
wk 2: 5 t/m 11 januari

Heerlijk herfstig

Herfstmenu week 3

wk 43: 20 t/m 26 oktober
wk 47: 17 t/m 23 november
wk 51: 15 t/m 21 december

Bekijk dit weekmenu
oosters

Herfstmenu week 4

wk 44: 27 nov t/m 2 dec
wk 48: 24 t/m 30 november
wk 52: 22 t/m 28 december

Een week met een Oosters tintje

Koffie, lunch of borrel?

In Zunte smaakt het altijd.

Bekijk de menukaart
X