Huysmenu winter week 6 en 10

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 6: ma 5 t/m zo 11 februari
  • week 10: ma 4 t/m zo 10 maart 

 

maandagvoorgerechtHeldere tomatensoep
* frietdag *hoofdgerechtRunderlapje met bruin bier of kipfilet met een lichte roomsaus, Vlaamse of Franse frieten, zuurkool, gele bloemkool
dessertCassata ijsstaaf (drie kleuren ijs met gekonfijte vruchtjes)
dinsdag voorgerechtHeldere groentesoep
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarisch saucijsje, speklapje met jus, hutspot, snijbonen, rabarbercompote
nagerechtAppel-kaneelhangop
woensdagvoorgerechtMosterdsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtBlinde vink met jus of hertenstoof met bockbiersaus, gekookte aardappelen, roergebakken koolrabi, winterwortel
nagerechtVlaflip
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtGebonden groentesoep
hoofdgerechtVegaburger met gekonfijte uitjes of hamlapje met mosterdsaus, knapperige groenten (paprika, courgette), beetgare pompoen, gebakken aardappelen
nagerechtRoodfruitmousse en merengue
vrijdagvoorgerechtHeldere runderbouillon met kruiden
*visdag*hoofdgerechtVisstoofpotje of pasta bolognesse , ratatouille, penne pasta
nagerechtFruitsalade
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagLekker wintersPastinaak-knolselderijsoep, bavette (dikke rand vlees van de flank van de koe) met sjalotten, zalm, kalkoenfilet met saliejus, zoete witlof beetgare spruitjes, gebakken kriel, aardappelkroketjes
nagerechtflensjes met vanille-ijs en warme chocoladesaus
X