Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met gehaktballetjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Rundervink of gebakken kippendijen met kruiden, Vlaamse friet met Belgische mayonaise, beetgare bloemkool met kaas, knapperige sperziebonen |
dessert | Hangop met rood fruit | |
dinsdag | voorgerecht | Gekruide tomatensoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische kerrieragout of lam gestoofd in jus met rozemarijn, rijst, beetgare doperwtjes, gebakken courgette met gegrilde paprika |
nagerecht | Appeltaart Normandië met vanille-ijs | |
woensdag | voorgerecht | Licht gebonden doperwtensoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Kalfsgehaktbal met jus of boeuf bourguignon, gekookte aardappels, rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes |
nagerecht | Vlaflip | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Paddestoelenbouillon met verse kruiden |
hoofdgerecht | Oesterzwamragout in filodeeg of rundersausijs met jus, stamppot knolselderij, zoete aardappel, beetgare broccoli | |
nagerecht | Chocolademousse | |
vrijdag | voorgerecht | Uiensoep met rundvlees en tijm |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of kalfssukade met paddenstoelenjus, knapperige wortel, haricots verts met spekrolletje en gebakken aardappelen |
nagerecht | Kaneelijs met slagroom | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Indisch buffet | Soto kerrie (Indonesische kerriesoep) Rendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst |
nagerecht | Kokos-ijs met ananas |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |