Zelfstandig wonen in een service appartement in hartje Utrecht

Deze serviceappartementen (vrije sctor) liggen in of grenzen aan de binnentuin van het Bartholomeus Gasthuis. Hier kunt u zelfstandig wonen in de Utrechtse binnenstad. Zelf de was doen of toch uit handen geven? Kookt u graag zelf of schuift u liever aan bij het dagelijks wisselende huysmenu in Brasserie Zunte? Dat is aan u. U kiest zelf tussen een deelarrangement van diensten of het volledige pakket.

 

De appartementen hebben minimaal twee kamers, een keuken en een badkamer en alarmering voor noodgevallen. U kunt hier alleen of met z’n tweeën wonen. De appartementen zijn verschillend van afmeting, indeling, buitenruimte en uitzicht.

 

Inschrijven op de wachtlijst voor een service appartement

U kunt een vrije sector appartement huren als u 65 jaar bent of ouder én als u bent inschreven op onze wachtlijst. Er is geen indicatie nodig. De gemiddelde wachttijd is enkele jaren.

 

Zorg nodig? 

Als u planbare zorg nodig heeft, dan kunt u hiervoor wijkverpleging krijgen. Onze zorgmedewerkers kunnen vaststellen of een indicatie wijkverpleging bij uw situatie past en opstellen. De kosten worden dan betaald uit de Zorgverzekeringswet.

 

De appartementen zijn niet geschikt voor mensen met (gevorderde) dementie of een 24-uurs zorgvraag. Het is belangrijk dat u zelf kunt alarmeren.

 

Meer weten of direct inschrijven op onze wachtlijst?

Onze zorgbemiddelaar helpt u graag verder

In- en exclusiecriteria

Helder over vertrekpunten en grenzen

Barth in de Buurt

Die goede buur die je helpt als het nodig en waar je graag binnenloopt.

Actief voor, door en in de buurt
X