Dit is waarom werken bij ons zo leuk is

Onze historische doelstelling is nog altijd actueel én leidend in alles wat we doen. Namelijk een gastvrije plek zijn voor ouderen. Dat voel je als je in ons historische en monumentale gebouw in hartje Utrecht  werkt. We zijn een kleine zelfstandige speler in de ouderenzorg, maar wel een met meer dan 650 jaar ervaring. Het ultieme bewijs dat we met onze tijd mee gaan! Bekijk onze kernwaarden maar eens.

 

 

Eigentijds werken op een historische plek
In ons gasthuis komt veel samen. Wonen, ouderenzorg in vele facetten, ontmoeten en meedoen, genieten van eten en drinken en mooie optredens, vieren, gezond en fit ouder worden. Een kleurrijke combinatie van banen in een kleine organisatie met grote ambities. In het gasthuis werken bijna 200 collega’s en zo’n 130 vrijwilligers.

Eigentijdse opleidingsplek

zorgmedewerkers

Zoek je een stageplaats?

Eigentijdse werkgever

Deze mooie banen hebben wij voor jou

medewerker

nachtbraker gezocht: verpleegkundige (mbo/hbo)

Je verzorgt en verpleegt onze bewoners en zorghotelgasten in de avond en nacht. Voor collega's die als verzorgende of helpende werken ben je verpleegkundig expert.

medewerker

verzorgende IG/EVV – somatiek

Je signaleert wat bewoners nodig hebben aan zorg en voor een fijne dag. In een interdisciplinair team verzorg, begeleid en verpleeg je bewoners. Je bent aanspreekpunt voor bewoners en familie.

medewerker

verpleegkundige (mbo of hbo)

Je verzorgt, verpleegt en begeleidt bewoners met dementie en/of een somatische aandoening. Je coördineert de dagelijkse zorg rond een bewoner i.c.m. andere disciplines en je bent verpleegkundig expert voor VIG-collega's.

medewerker

coördinerend gastheer/-vrouw

Als visitekaartje van het gasthuis bezorg jij iedereen een welkom gevoel. Je werkt mee in de horeca. Je organiseert en coördineert zaken rond de brasserie, onze banqueting en de receptie.

werk student

leerling-Verzorgende IG

Je leert zorgen voor mensen met dementie en/of met een somatische aandoening. Tijdens het werk, aangevuld met school, leiden we je op tot Verzorgende IG.

medewerker

helpende

Samen met collega's en vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor woonplezier, een goede sfeer en een fijne dag voor bewoners. Je helpt bewoners bij het wassen en aankleden en helpt collega's bij verzorgende handelingen.

Staat jouw baan er niet bij maar wil je wél graag in ons gasthuis werken?

Stuur een open sollicitatie

Dat kan met dit formulier.

Solliciteren werkt zo

Een goed cv? En een goede opleiding? Mooi!
Maar laten we eerst persoonlijk kennismaken. Want de klik gaat boven alles.

  1. Solliciteer en upload je cv.
  2. Wij verdiepen ons in jouw cv en motivatie.
  3. Vervolgens nodigen we je uit voor een gesprek, zodat we al je talenten goed in beeld hebben. Een wederzijse klik vinden we erg belangrijk.
  4. Je loopt een dagje mee, zodat we samen kunnen aanvoelen of de jas past.
  5. Past die jas? Dan heb je er een voor alle seizoenen!

Zo ervaren je nieuwe collega’s
het bij ons.

"Dat gevoel van gastvrijheid zit in het bloed van alle collega's"
"Ontzettend leuk om samen de schouders onder vernieuwingen te zetten"
zorgmedewerkers
"Doorpakken als het nodig is en samen ontspannen op zijn tijd"
X