Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Groentesoep met gehaktballetjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Hamburger met gebakken uien of cordon bleu, frietjes, pastinaak in room, rode bieten |
dessert | Wittechocolademouse met advocaat | |
dinsdag | voorgerecht | Soto Kerrie (Indonesische kerriesoep) |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Rendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst |
nagerecht | Kokosijs met ananas | |
woensdag | voorgerecht | Soep van geroosterde tomaten |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundervink met jus of procureurlapje, knapperige spruitjes met spekje en ui, rode kool met appel, aardappelpuree |
nagerecht | Volle yoghurt met fruit | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Pompoensoep met gesneden prei |
hoofdgerecht | Vegetarische worst of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel | |
nagerecht | Koffiepudding | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere ossenstaartsoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of kippendijen met mosterdsaus, knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti |
nagerecht | Profiteroles met chocoladesaus | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Arabisch buffet | Kippensoep met oranje linzen, lamsstoof, kipstoof met tuttifrutti, dorade, gemengde groente (aubergine, courgette, paprika), rijst met rozijnen en granaatappel, tabouleh |
nagerecht | Verrassingstaartje |