huismenu bartholomeus zunte winter

Huysmenu winter week 3

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 7: maandag 12  t/m zondag 18 februari 2024
  • week 11: maandag 11 t/m zondag 17 maart 2024

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtGroentesoep met gehaktballetjes
* frietdag *hoofdgerechtHamburger met gebakken uien of cordon bleu, frietjes, pastinaak in room, rode bieten
dessertWittechocolademouse met advocaat
dinsdag voorgerechtSoto Kerrie (Indonesische kerriesoep)
* vegetarisch* hoofdgerechtRendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst
nagerechtKokosijs met ananas
woensdagvoorgerechtSoep van geroosterde tomaten
*gehaktdag*hoofdgerechtRundervink met jus of procureurlapje, knapperige spruitjes met spekje en ui, rode kool met appel, aardappelpuree
nagerechtVolle yoghurt met fruit
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtPompoensoep met gesneden prei
hoofdgerechtVegetarische worst of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel
nagerechtKoffiepudding
vrijdagvoorgerechtHeldere ossenstaartsoep
*visdag*hoofdgerechtLekkerbekje met ravigotesaus of kippendijen met mosterdsaus, knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti
nagerechtProfiteroles met chocoladesaus
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagArabisch buffetKippensoep met oranje linzen, lamsstoof, kipstoof met tuttifrutti, dorade, gemengde groente (aubergine, courgette, paprika), rijst met rozijnen en granaatappel, tabouleh
nagerechtVerrassingstaartje
X