Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Groentesoep met gehaktballetjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Hamburger met gebakken uien of cordon bleu, frietjes, pastinaak in room, rode bieten |
dessert | Witte chocolademouse met advocaat | |
dinsdag | voorgerecht | Koud buffet |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Koud buffet |
nagerecht | ||
woensdag | voorgerecht | Soep van geroosterde paprika |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundervink met jus of procureurlapje, knapperige spruitjes met spekjes en ui, rode kool met appel, aardappelpuree |
nagerecht | Volle yoghurt met fruit | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Pompoensoep met gesneden prei |
hoofdgerecht | Gevulde Portobello met couscous en geitenkaas of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel | |
nagerecht | Koffiepudding | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere ossenstaartsoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of kippendijen met mosterdsaus, knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti |
nagerecht | Profiteroles met chocoladesaus | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Arabisch buffet | Kippensoep met oranje linzen, lamsstoof, kipstoof met tuttifrutti, dorade, gemengde groente (aubergine, courgette, paprika), rijst met rozijnen en granaatappel, tabouleh |
nagerecht | Verrassingstaartje |
Week 8 en 12
* ma 17 t/m zo 23 feb
* ma 17 t/m zo 23 mrt
Week 5 en 9:
* ma 27 jan t/m 2 feb
* ma 24 feb t/m 2 mrt