Huysmenu winter week 4

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar  drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 4: maandag 20 t/m zondag 26 januari
  • week 8: maandag 17 t/m zondag 23 februari
  • week 12: maandag 17 t/m zondag 23 maart  

En dit staat er op het menu deze week:

maandagvoorgerechtGebonden kerriesoep
* frietdag *hoofdgerechtKippendij of braadworst, friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote
dessertBitterkoekjesbavarois
dinsdag voorgerechtMinestronesoep
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarische lasagne of kip met pestosaus, pasta van de dag, gemengde groente, frisse Italiaanse salade, focaccia met pesto
nagerechtTiramisu (Italiaans dessert)
woensdagvoorgerechtWortelsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtGehaktbal met jus of procureur met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, spruitjes, rabarbercompote
nagerechtGriekse yoghurt met spicy mango
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtMosterdsoep
hoofdgerechtPompoenbroodje of kipragout met paddenstoelen, beetgare witte bonen, knapperige winterpeen, pommes duchesses
nagerechtSpeculaasmousse
vrijdagvoorgerechtKnolselderijsoep
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag in Hollandaisesaus of lamsburger met tzatziki, spinazie, knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels
nagerechtPerenclafoutis met karamelsaus
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagDuits buffetHeldere champignonsoep, Jägerschnitzel, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, hutspot, geroosterde paprika, aardappelkroket
nagerechtApfelstrudel met vanillesaus
X