Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Heldere groentesoep |
* frietdag * | hoofdgerecht | Kippendij of braadworst, friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote |
dessert | Bitterkoekjesbavarois | |
dinsdag | voorgerecht | Gebonden bospaddenstoelensoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische lasagne of kip met pestosaus, penne, gemengde groente, frisse Italiaanse salade, focaccia met pesto |
nagerecht | Tiramisu (Italiaans dessert) | |
woensdag | voorgerecht | Wortelsoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met jus of procureur met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, spruitjes, rabarbercompote |
nagerecht | Deense appelmoes | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Mosterdsoep |
hoofdgerecht | Vegetarische worst of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel | |
nagerecht | Speculaasmousse | |
vrijdag | voorgerecht | Knolselderijsoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag in Hollandaisesaus of lamsburger met tzatziki, spinazie, knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels |
nagerecht | Perenclafoutis met karamelsaus | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Duits buffet | Heldere champignonsoep, Jägerschnitzel, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, hutspot, geroosterde paprika, aardappelkroket |
nagerecht | Apfelstrudel met vanillesaus |