Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Gebonden kerriesoep |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Kippendij of vegetarische worst, friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote |
| dessert | Bitterkoekjesbavarois | |
| dinsdag | voorgerecht | Minestronesoep |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische lasagne of lasagne bolognese, gemengde groente, frisse Italiaanse salade, focaccia met pesto |
| nagerecht | Tiramisu (Italiaans dessert) | |
| woensdag | voorgerecht | Wortelsoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met jus of champignons in bierbeslag, stamppot rauwe andijvie, gebakken spruitjes en rabarbercompote |
| nagerecht | Griekse yoghurt met spicy mango | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Mosterdsoep |
| hoofdgerecht | Vegetarisch taartje of kipragout met paddenstoelen, beetgare witte bonen, knapperige winterpeen, pommes duchesses | |
| nagerecht | Speculaasmousse | |
| vrijdag | voorgerecht | Knolselderijsoep |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag in Hollandaisesaus of groenteburger met tzatziki, spinazie, knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels |
| nagerecht | Notenmousse | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | Dessert | |
| zondag | Duits buffet | Heldere champignonsoep, Jägerschnitzel, wildstoof, curryworst, zuurkool, hutspot, geroosterde paprika, aardappelkroket |
| nagerecht | Apfelstrudel met vanillesaus |
Week 1, 5 en 9:
* ma 29 dec t/m zo 4 jan
* ma 26 jan t/m zo 1 feb
* ma 23 feb t/m zo 1 mrt
Week 2, 6 en 10:
* ma 5 t/m zo 11 jan
* ma 2 t/m zo 8 feb
* ma 2 t/m zo 8 mrt
Week 3, 7 en 11:
* ma 12 t/m zo 18 jan
* ma 9 t/m zo 15 feb
* ma 9 t/m zo 15 mrt