Huysmenu winter week 4

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar  drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 8: maandag 19 t/m zondag 25 februari
  • week 12: maandag 18 t/m zondag 24 maart  

Overzicht menu

maandagvoorgerechtHeldere groentesoep
* frietdag *hoofdgerechtKippendij of braadworst, friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote
dessertBitterkoekjesbavarois
dinsdag voorgerechtGebonden bospaddenstoelensoep
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarische lasagne of kip met pestosaus, penne, gemengde groente, frisse Italiaanse salade, focaccia met pesto
nagerechtTiramisu (Italiaans dessert)
woensdagvoorgerechtWortelsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtGehaktbal met jus of procureur met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, spruitjes, rabarbercompote
nagerechtDeense appelmoes
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtMosterdsoep
hoofdgerechtVegetarische worst of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel
nagerechtSpeculaasmousse
vrijdagvoorgerechtKnolselderijsoep
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag in Hollandaisesaus of lamsburger met tzatziki, spinazie, knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels
nagerechtPerenclafoutis met karamelsaus
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagDuits buffetHeldere champignonsoep, Jägerschnitzel, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, hutspot, geroosterde paprika, aardappelkroket
nagerechtApfelstrudel met vanillesaus
X