Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Heldere tomatensoep |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Runderlapje met bruin bier, Franse frieten, zuurkool, frisse salade |
| dessert | Aardbeientulband | |
| dinsdag | voorgerecht | Heldere groentesoep |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarisch saucijsje, curryworst, hutspot, snijbonen, appelcompote |
| nagerecht | Appel-kaneelhangop | |
| woensdag | voorgerecht | Mosterdsoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Blinde vink met jus of hertenstoof met bockbiersaus, gekookte aardappelen, haricot vert rolletje, winterwortel |
| nagerecht | Chocoladevla | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden groentesoep |
| hoofdgerecht | Groenteburger of kiprollade met mosterdjus, gegrilde pompoen, knapperige groenten (paprika, courgette), met gebakken aardappelen | |
| nagerecht | Roodfruitmousse en merengue | |
| vrijdag | voorgerecht | Heldere runderbouillon met kruiden |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vispotje met groente of pasta bolognesse , ratatouille, pasta |
| nagerecht | Lonquer (taartje) peer/ karamel | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | Dessert | |
| zondag | Lekker winters | Pastinaak-knolselderijsoep, bavette (dikke rand vlees van de flank van de koe) met sjalotten, zalm, kalkoenfilet met saliejus, zoete witlof beetgare spruitjes, gebakken kriel, aardappelkroketjes |
| nagerecht | flensjes met vanille-ijs en warme chocoladesaus |
Week 1, 5 en 9:
* ma 29 dec t/m zo 4 feb
* ma 26 jan t/m zo 1 feb
* ma 23 feb t/m zo 1 mrt
week 3, 7 en 11:
* ma 12 t/m zo 18 jan
* ma 9 t/m 15 feb
* ma 9 t/m 15 mrt
Week 4, 8 en 12
* ma 19 t/m 25 jan
* ma 16 t/m zo 22 feb
* ma 16 t/m zo 22 mrt