Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Heldere tomatensoep |
* frietdag * | hoofdgerecht | Runderlapje met bruin bier of kipfilet met een lichte roomsaus, Vlaamse of Franse frieten, zuurkool, gele bloemkool |
dessert | Cassata ijsstaaf (drie kleuren ijs met gekonfijte vruchtjes) | |
dinsdag | voorgerecht | Heldere groentesoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarisch saucijsje, speklapje met jus, hutspot, rabarbercompote |
nagerecht | Appel-kaneelhangop | |
woensdag | voorgerecht | Mosterdsoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Blinde vink met jus of hertenstoof met bockbiersaus, gekookte aardappelen, haricot vert rolletje, winterwortel |
nagerecht | Chocoladevla | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden groentesoep |
hoofdgerecht | Groente quiche met pompoen & geitenkaas of hamlapje mosterdsaus, knapperige groenten (paprika, courgette), met gebakken aardappelen | |
nagerecht | Roodfruitmousse en merengue | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere runderbouillon met kruiden |
*visdag* | hoofdgerecht | Vispotje met groente of pasta bolognesse , ratatouille, pasta |
nagerecht | Lonquer (taartje) peer/ karamel | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Lekker winters | Pastinaak-knolselderijsoep, bavette (dikke rand vlees van de flank van de koe) met sjalotten, zalm, kalkoenfilet met saliejus, zoete witlof beetgare spruitjes, gebakken kriel, aardappelkroketjes |
nagerecht | flensjes met vanille-ijs en warme chocoladesaus |
Week 5 en 9:
* ma 27 jan t/m zo 2 feb
* ma 24 feb t/m zo 2 mrt
week 7 en 11:
* ma 10 t/m zo 16 feb
* ma 10 t/m zo 16 mrt
Week 8 en 12
* ma 17 t/m zo 23 feb
* ma 17 t/m zo 23 mrt