Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met gehaktballetjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Rundervink of champignonburger, frietjes met Belgische mayonaise, beetgare bloemkool met kaas, knapperige sperziebonen |
| dessert | Hangop met rood fruit | |
| dinsdag | voorgerecht | Gekruide tomatensoep |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Groentecurry of lam gestoofd in jus met rozemarijn, rijst, beetgare doperwtjes, gebakken courgette met gegrilde paprika |
| nagerecht | Appelplaatgebak met vanille-ijs | |
| woensdag | voorgerecht | Licht gebonden doperwtensoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Kalfsgehaktbal met jus of vega-gehaktbal, gekookte aardappels, rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes |
| nagerecht | Vlaflip | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Paddestoelenbouillon met verse kruiden |
| hoofdgerecht | Oesterzwamragout in filodeeg of rundersausijs met jus, stamppot knolselderij, zoete aardappel, beetgare broccoli | |
| nagerecht | Chocolademousse | |
| vrijdag | voorgerecht | Uiensoep met rundvlees en tijm |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of haricots verts-rolletje, knapperige wortel en aardappelgratin-taartje |
| nagerecht | Deense appelmoes | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: heerlijke soep en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | Dessert | |
| zondag | Indisch buffet | Soto kerrie (Indonesische kerriesoep) Rendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst |
| nagerecht | Kokos-ijs met ananas |
Week 2, 6 en 10:
* ma 5 t/m zo 11 januari
* ma 2 t/m zo 8 februari
* ma 2 t/m zo 8 maart
Week 3, 7 en 11:
* ma 12 t/m zo 18 jan
* ma 9 t/m zo 15 feb
* ma 9 t/m zo 15 mrt
Week 4, 8 en 12:
* ma 19 t/m zo 25 jan
* ma 16 t/m zo 22 feb
* ma 16 t/m zo 22 mrt
| UvoorU | U-pas | ||
| UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
| UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
| UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
| UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |