Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met gehaktballetjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Rundervink of gebakken kippendijen met kruiden, frietjes met Belgische mayonaise, beetgare bloemkool met kaas, knapperige sperziebonen |
| dessert | Hangop met rood fruit | |
| dinsdag | voorgerecht | koud buffet |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Koud buffet |
| nagerecht | koud buffet | |
| woensdag | voorgerecht | Licht gebonden doperwtensoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Kalfsgehaktbal met jus of kippenragout, gekookte aardappels, rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes |
| nagerecht | Vlaflip | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Paddestoelenbouillon met verse kruiden |
| hoofdgerecht | Oesterzwamragout in filodeeg of rundersausijs met jus, stamppot knolselderij, zoete aardappel, beetgare broccoli | |
| nagerecht | Chocolademousse | |
| vrijdag | voorgerecht | Uiensoep met rundvlees en tijm |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of kalfsrollade met paddenstoelenjus, knapperige wortel, haricots verts-rolletje en gebakken aardappelen |
| nagerecht | Kaneelijs met slagroom | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | dessert | |
| zondag | Indisch buffet | Soto kerrie (Indonesische kerriesoep) Rendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst |
| nagerecht | Kokos-ijs met ananas |
Week 6 en 10:
* ma 3 t/m zo 9 februari
* ma 3 t/m zo 9 maart
Week 7 en 11:
*ma 10 t/m zo 16 feb
* ma 10 t/m zo 16 mrt
Week 8 en 12:
* ma 17 t/m 23 feb
* ma 17 t/m 23 mrt
| UvoorU | U-pas | ||
| UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
| UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
| UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
| UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |