Huysmenu winter week 1, 5 en 9

Lekker gevarieerd

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 1: maandag 29 december december t/m 4 zondag januari
  • week 5:  maandag 26 januari t/m zondag 1 februari
  • week 9: maandag 24 t/m zondag 1 maart

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtBoerengroentesoep met gehaktballetjes
* frietdag *hoofdgerechtRundervink of champignonburger, frietjes met Belgische mayonaise, beetgare bloemkool met kaas, knapperige sperziebonen
dessertHangop met rood fruit
dinsdag voorgerechtGekruide tomatensoep
* vegetarisch* hoofdgerechtGroentecurry of lam gestoofd in jus met rozemarijn, rijst, beetgare doperwtjes, gebakken courgette met gegrilde paprika
nagerechtAppelplaatgebak met vanille-ijs
woensdagvoorgerechtLicht gebonden doperwtensoep
*gehaktdag*hoofdgerechtKalfsgehaktbal met jus of vega-gehaktbal, gekookte aardappels, rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes
nagerechtVlaflip
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtPaddestoelenbouillon met verse kruiden
hoofdgerechtOesterzwamragout in filodeeg of rundersausijs met jus, stamppot knolselderij, zoete aardappel, beetgare broccoli
nagerechtChocolademousse
vrijdagvoorgerechtUiensoep met rundvlees en tijm
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag of haricots verts-rolletje, knapperige wortel en aardappelgratin-taartje
nagerechtDeense appelmoes
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: heerlijke soep en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*Dessert
zondagIndisch buffetSoto kerrie (Indonesische kerriesoep) Rendang of kipsaté met pindasaus, sajoer lodeh (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst
nagerechtKokos-ijs met ananas

Wat zullen we volgende week eens eten?

De schijf van vijf op je bord

Week 2, 6 en 10:
* ma 5 t/m zo 11 januari
* ma 2 t/m zo 8 februari
* ma 2 t/m zo 8 maart

Huysmenu winter week 2

Deze week een Oosters tintje

Week 3, 7 en 11:
* ma 12 t/m zo 18 jan
* ma 9 t/m zo 15 feb
* ma 9 t/m zo 15 mrt

Huysmenu winter week 3

Groenten doen ieder goed!

Week 4, 8 en 12:
* ma 19 t/m zo 25 jan
* ma 16 t/m zo 22 feb
* ma 16 t/m zo 22 mrt

Met een winterse tint

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,75€ 2,55
UvoorUhoofdgerecht€ 12,25€ 7,60
UvoorUnagerecht€ 3,25€ 1,90
UvoorUmenu € 19,25€ 12,05

 

X