Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie of vier keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Heldere runderbouillon met kruiden uit eigen tuin en gehaktballetjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Runderburger of bietenburger, gepofte tomaat , Vlaamse frieten met mayonaise, bloemkool met kaas, appelcompote |
| dessert | Chocolademousse met geroosterde amandelen | |
| dinsdag | voorgerecht | Soto kerrie (Indonesische soep, ei, taugé en lente-uitje) |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente met kokos), Indonesische Rendang(rundvlees), vegetarische loempia, nasi, witte rijst, sambal goreng boontjes (pittige sperziebonen), atjar, seroendeng en kroepoek |
| nagerecht | Spekkoek | |
| woensdag | voorgerecht | Romige mosterdsoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Kiprollade met jus of gegrilde venkel, doperwtenstamppot met of zonder spekjes, gestoofde knolselderij, frisse komkommersalade |
| nagerecht | Notenparfait | |
| donderdag | voorgerecht | Oosterse tomaten soep |
| *vegetarisch* | hoofdgerecht | Slavink of champignons in bierslag, spitskoolstamppot, gestoofde winterwortel |
| nagerecht | Fruitsalade | |
| vrijdag | voorgerecht | Heldere preisoep met gerookte kip |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag met dragonsaus of rijk gevulde vegetarische goulash, risotto doperwten, gestoofde pastinaak |
| nagerecht | Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | dessert | |
| zondag | Frans buffet | Tomaten-paprikasoep, zalm en croûte (verpakt in korstdeeg), varkenshaas in champignonsaus, parelhoenfilet met pancetta, aardappelpuree met dragon, aardappelgratin, beetgare snijbonen, gegratineerde witlof, pruimen compote, salade |
| nagerecht | Crème brûlée |
wk 42: 13 t/m 19 oktober
wk 46: 10 t/m 16 november
wk 50: 8 t/m 14 december
wk 2: 5 t/m 11 januari
wk 43: 20 t/m 26 oktober
wk 47: 17 t/m 23 november
wk 51: 15 t/m 21 december
wk 44 - ma 27 okt t/m 2 nov.
wk 48 - ma 24 t/m 30 nov.
wk 52 - ma 22 t/m zo 28 dec.
| UvoorU | U-pas | ||
| UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
| UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
| UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
| UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |