huysmenu

Heerlijke herfst

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie of vier keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 41: 6 t/m 12 oktober
  • week 45: 3 t/m 9 november
  • week 49: 1 t/m 7 december
  • week 1: 29 december t/m 4 januari

Overzicht menu

maandagvoorgerechtHeldere runderbouillon met kruiden uit eigen tuin en gehaktballetjes
* frietdag *hoofdgerechtRunderburger of bietenburger, gepofte tomaat , Vlaamse frieten met mayonaise, bloemkool met kaas, appelcompote
dessertChocolademousse met geroosterde amandelen
dinsdag voorgerechtSoto kerrie (Indonesische soep, ei, taugé en lente-uitje)
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente met kokos), Indonesische Rendang(rundvlees), vegetarische loempia, nasi, witte rijst, sambal goreng boontjes (pittige sperziebonen), atjar, seroendeng en kroepoek
nagerechtSpekkoek
woensdagvoorgerechtRomige mosterdsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtKiprollade met jus of gegrilde venkel, doperwtenstamppot met of zonder spekjes, gestoofde knolselderij, frisse komkommersalade
nagerechtNotenparfait
donderdagvoorgerechtOosterse tomaten soep
*vegetarisch*hoofdgerechtSlavink of champignons in bierslag, spitskoolstamppot, gestoofde winterwortel
nagerechtFruitsalade
vrijdagvoorgerechtHeldere preisoep met gerookte kip
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag met dragonsaus of rijk gevulde vegetarische goulash, risotto doperwten, gestoofde pastinaak
nagerechtGriekse yoghurt met honing en walnoten
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagFrans buffetTomaten-paprikasoep, zalm en croûte (verpakt in korstdeeg), varkenshaas in champignonsaus, parelhoenfilet met pancetta, aardappelpuree met dragon, aardappelgratin, beetgare snijbonen, gegratineerde witlof, pruimen compote, salade
nagerechtCrème brûlée

En wat koken we volgende week?

Herfstmenu week 2

wk 42: 13 t/m 19 oktober
wk 46: 10 t/m 16 november
wk 50: 8 t/m 14 december
wk 2: 5 t/m 11 januari

Huysmenu herfst week 2

Herfstmenu week 3

wk 43: 20 t/m 26 oktober
wk 47: 17 t/m 23 november
wk 51: 15 t/m 21 december

Huysmenu herfst week 3
oosters

Herfstmenu week 4

wk 44 - ma 27 okt t/m 2 nov.
wk 48 - ma 24 t/m 30 nov.
wk 52 - ma 22 t/m zo 28 dec.

Huysmenu herfst week 4

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,75€ 2,55
UvoorUhoofdgerecht€ 12,25€ 7,60
UvoorUnagerecht€ 3,25€ 1,90
UvoorUmenu € 19,25€ 12,05

 

X