Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Crèmesoep met zalmsnippers |
* frietdag * | hoofdgerecht | Stoofschotel van rundvlees of saucijs, bloemkool, beetgare haricots verts |
dessert | Cassata | |
dinsdag | voorgerecht | Spinaziesoep met ei |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Paddenstoelenstrudel of gestoofde sukade met jus, hete bliksem, of aardappel component, beetgare Parijse worteltjes |
nagerecht | Chocoladebavarois | |
woensdag | voorgerecht | Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met kruiden of vis v/d dag, gegratineerde aardappel, knapperige broccoli, geroosterde bietjes |
nagerecht | Frambozenmousse | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden kerriesoep |
hoofdgerecht | Falafel met paprikasaus of lamscurry, rijst, knapperige pompoen, gestoofde prei | |
nagerecht | Cheesecake (Amerikaanse kwarktaart) met noten en dadels | |
vrijdag | ||
voorgerecht | Geroosterde courgettesoep | |
*visdag* | hoofdgerecht | Pastaschelpjes met spinaziesaus en stukjes vis, lasagne Bolognese, ratatouille, Parmezaanse kaas, rijk gevulde salade |
nagerecht | Pannacotta met bramen | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Oosters buffet | Oosterse kerrieoep met lente uitjes, rendang (rundvlees in kokos saus) kip stukjes in pindasaus, vegetarische loempia, nasi, atjar, kroepoek, seroendeng, gebakken uitjes, sambal goreng teloor, sambal goreng boontjes, sajur lodeh |
nagerecht | Ananas lychee kokos yoghurt | |