huysmenu oosters buffet

Huysmenu herfst weken 43, 47 en 51

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • Week 43 – 23 t/m 29 oktober
  • Week 47 – 20 t/m 26 november 
  • Week 51 – 18 t/m 24 december (op 24 december is er een kerstdiner)

 

maandagvoorgerechtCrèmesoep met zalmsnippers
* frietdag *hoofdgerechtStoofschotel van rundvlees of saucijs, bloemkool, beetgare haricots verts
dessertCassata
dinsdag voorgerechtSpinaziesoep met ei
* vegetarisch* hoofdgerechtPaddenstoelenstrudel of gestoofde sukade met jus, hete bliksem, of aardappel component, beetgare Parijse worteltjes
nagerechtChocoladebavarois
woensdagvoorgerechtDubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden
*gehaktdag*hoofdgerechtGehaktbal met kruiden of vis v/d dag, gegratineerde aardappel, knapperige broccoli, geroosterde bietjes
nagerechtFrambozenmousse
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtGebonden kerriesoep
hoofdgerechtFalafel met paprikasaus of lamscurry, rijst, knapperige pompoen, gestoofde prei
nagerechtCheesecake (Amerikaanse kwarktaart) met noten en dadels
vrijdag
voorgerechtGeroosterde courgettesoep
*visdag*hoofdgerechtPastaschelpjes met spinaziesaus en stukjes vis, lasagne Bolognese, ratatouille, Parmezaanse kaas, rijk gevulde salade
nagerechtPannacotta met bramen
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagOosters buffet Oosterse kerrieoep met lente uitjes, rendang (rundvlees in kokos saus) kip stukjes in pindasaus, vegetarische loempia, nasi, atjar, kroepoek, seroendeng, gebakken uitjes, sambal goreng teloor, sambal goreng boontjes, sajur lodeh
nagerechtAnanas lychee kokos yoghurt
X