Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op.
Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Heldere runderbouillon met kruiden uit eigen tuin en gehaktballetjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Runderburger of kalkoenfilet , Vlaamse frieten met mayonaise, knapperige paprikamix, beetgare bloemkool met kaas, appelcompote |
dessert | Chocolademousse met geroosterde amandelen | |
dinsdag | voorgerecht | Soto Kerrie (Indonesische soep, ei, taugé en lente-uitje) |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente, vegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente met kokos) Indonesische Rendang(rundvlees), vegetarische loempia, nasi, witte rijst, sambal goreng boontjes (pittige sperziebonen), atjar, seroendeng, kroepoek |
nagerecht | Ananas-kokosyoghurt | |
woensdag | voorgerecht | Romige mosterdsoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundersaucijs met venkel of kiprollade met jus, doperwtenstamppot met spekjes of aardappel component, gestoofde knolselderij, frisse komkommersalade |
nagerecht | Vlaflip | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Minestrone soep |
hoofdgerecht | Sukadelapjes of vegetarische kipstukjes met gebakken champignon, gekookte aardappels, gestoofde Chinese kool, geroosterde winterwortel | |
nagerecht | Aardbeiensorbet met salade van vers fruit | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere preisoep met gerookte kip |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of rijk gevulde goulash, gele rijst, aardappel component, gestoomde broccoli, pastinaak |
nagerecht | Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Frans buffet | Tomaten-paprikasoep, zalm en croûte (verpakt in korstdeeg), varkenshaas in champignonsaus, parelhoenfilet met pancetta, aardappelpuree met dragon, aardappelgratin, beetgare snijbonen, gegratineerde witlof, pruimen compote, salade |
nagerecht | Crème brûlée met sinaasappel |