crème brûlée nagerecht Huysmenu

Huysmenu herfst - weken 41, 45 en 49

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op.

 

Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 41 – 9 t/m 15 oktober 
  • week 45 – 6 t/m 12 november 
  • week 49 – 4 t/m 10 december 

 

maandagvoorgerechtHeldere runderbouillon met kruiden uit eigen tuin en gehaktballetjes
* frietdag *hoofdgerechtRunderburger of kalkoenfilet , Vlaamse frieten met mayonaise, knapperige paprikamix, beetgare bloemkool met kaas, appelcompote
dessertChocolademousse met geroosterde amandelen
dinsdag voorgerechtSoto Kerrie (Indonesische soep, ei, taugé en lente-uitje)
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente, vegetarische kipsaté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente met kokos) Indonesische Rendang(rundvlees), vegetarische loempia, nasi, witte rijst, sambal goreng boontjes (pittige sperziebonen), atjar, seroendeng, kroepoek
nagerechtAnanas-kokosyoghurt
woensdagvoorgerechtRomige mosterdsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtRundersaucijs met venkel of kiprollade met jus, doperwtenstamppot met spekjes of aardappel component, gestoofde knolselderij, frisse komkommersalade
nagerechtVlaflip
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtMinestrone soep
hoofdgerechtSukadelapjes of vegetarische kipstukjes met gebakken champignon, gekookte aardappels, gestoofde Chinese kool, geroosterde winterwortel
nagerechtAardbeiensorbet met salade van vers fruit
vrijdagvoorgerechtHeldere preisoep met gerookte kip
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag of rijk gevulde goulash, gele rijst, aardappel component, gestoomde broccoli, pastinaak
nagerechtGriekse yoghurt met honing en walnoten
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagFrans buffetTomaten-paprikasoep, zalm en croûte (verpakt in korstdeeg), varkenshaas in champignonsaus, parelhoenfilet met pancetta, aardappelpuree met dragon, aardappelgratin, beetgare snijbonen, gegratineerde witlof, pruimen compote, salade
nagerechtCrème brûlée met sinaasappel

 

 

 

X