Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Tomatenbouillon met reepjes ei |
hoofdgerecht | Maastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal , rösti, of andijvierol, knapperig geroosterde gemengde groente | |
nagerecht | Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
dinsdag | voorgerecht | Pompoensoep met gember en sinaasappel |
hoofdgerecht | Gebakken camembert met preiselbeeren compote of vis van de dag, gebakken aardappeltjes, gegratineerde knapperige witlof, gestoofde groene kool | |
nagerecht | Aardbeien bavaroise | |
woensdag | voorgerecht | Minestronesoep (Italiaanse groentesoep) |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Gestoofde kalfsreepjes in mosterdsaus of maiskipfilet aardappels, knapperig gebakken courgette, beetgare gele bloemkool |
nagerecht | Speculaasmousse | |
donderdag | voorgerecht | Wortelsoep met steranijs |
*vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische schnitzel of kip in rode wijnsaus, stamppot van sjalotten en rode uien, aardappel component, geroosterde aubergine, paprika en courgette, waldorfsalade |
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere uiensoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes |
nagerecht | Chocoladetaartje met frambozen |
|
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Aziatisch buffet | Aziatische kippensoep met kokos, knoflook kip met bos ui en cashew noten, ossehaaspuntjes met shiitake en oesterzwam en oestersaus omeletje in zoetzure tomatensaus, roerbak groente met kool, paksoi, kousenband en rode paprika, mihoen goreng, gewokte garnalen met peultjes en rode ui, spekkoek, basmati rijst, tropische fruitsalade |
nagerecht | IJstaart |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |