Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Tomatenbouillon met reepjes ei |
hoofdgerecht | Maastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal , rösti, of andijvierol, knapperig geroosterde gemengde groente | |
nagerecht | Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
dinsdag | voorgerecht | Pompoensoep met gember en sinaasappel |
24 december, feestelijk kerstdiner alleen voor bewoners en hun naasten | amuse | Hartige kerstsnack met een fijngesneden mensel van kastanje-paddenstoel en truffelschuim |
het vegetarische menu bekijken? klik hier | voorgerecht | Zalmtartaar van gerookte zalm, kappertjes en saffraan mayonaise |
soep | Cantharelsoep | |
tussengerecht | Krokante parelhoen, pastinaak-aardpeertaartje, saus van appelstroop en morieljes | |
hoofdgerecht | Hertenbiefstuk, saus van gekonfijte pikante zilveruitjes, gefrituurde paarse bloemkook, knolselderij mousseline | |
dessert | Hemels dessert met rood fruit, chocolade en pistachte | |
tot slot | koffie of thee met kerstbonbons | |
woensdag 25 december Huysmenu Eerste Kerstdag, alleen voor bewoners en hun naasten | voorgerecht | Rundercarpaccio met kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise óf romige pompoensoep - brood & boter - |
hoofdgerecht | Parelhoenrollade óf Croquette van risotte en Parmezaanse kaas met portsaus, rolletje van groene kool, romige aardappelpuree en winterse appelcompote | |
dessert | Cheesecake framboos met aardbeiencoulis | |
donderdag 26 december Huysmenu Tweede Kerstdag, alleen voor bewoners en hun naasten | voorgerecht | Cocktail van gepocheerde en gerookte zalm, avocado, appel óf Licht gebonden witlofsoep met truffel, krokante shiitake - brood & boter - |
hoofdgerecht | Rosé gebraden kalfsentrecote óf Croquette van risotto en Parmezaanse kaas, dragonsaus, aardappel-broccolitaartje, witlof met ham&kaas, stroofpeertje | |
dessert | Sneeuwmangebak met chocolade en mandarijn | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere uiensoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes |
nagerecht | Chocoladetaartje met frambozen |
|
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Aziatisch buffet | Aziatische kippensoep met kokos, knoflook kip met bos ui en cashew noten, ossehaaspuntjes met shiitake en oesterzwam en oestersaus omeletje in zoetzure tomatensaus, roerbak groente met kool, paksoi, kousenband en rode paprika, mihoen goreng, gewokte garnalen met peultjes en rode ui, spekkoek, basmati rijst, tropische fruitsalade |
nagerecht | IJstaart |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |