Huysmenu herfst week 44, 48 en 52

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 44: maandag 28 oktober t/m zondag 3 november
  • week 48: maandag 25 november t/m zondag 1 december
  • week 52: maandag 23 t/m zondag 29 december 

 

Overzicht menu

maandag voorgerechtTomatenbouillon met reepjes ei
hoofdgerechtMaastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal , rösti, of andijvierol, knapperig geroosterde gemengde groente
nagerechtGriekse yoghurt met honing en walnoten
dinsdagvoorgerechtPompoensoep met gember en sinaasappel
hoofdgerechtGebakken camembert met preiselbeeren compote of vis van de dag, gebakken aardappeltjes, gegratineerde knapperige witlof, gestoofde groene kool
nagerechtAardbeien bavaroise
woensdag
voorgerechtMinestronesoep (Italiaanse groentesoep)
*gehaktdag*hoofdgerechtGestoofde kalfsreepjes in mosterdsaus of maiskipfilet aardappels, knapperig gebakken courgette, beetgare gele bloemkool
nagerechtSpeculaasmousse
donderdagvoorgerechtWortelsoep met steranijs
*vegetarisch*hoofdgerechtVegetarische schnitzel of kip in rode wijnsaus, stamppot van sjalotten en rode uien, aardappel component, geroosterde aubergine, paprika en courgette, waldorfsalade
nagerechtVlaflip
vrijdagvoorgerechtHeldere uiensoep
*visdag*hoofdgerechtLekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes
nagerechtChocoladetaartje met frambozen
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagAziatisch buffet Aziatische kippensoep met kokos, knoflook kip met bos ui en cashew noten, ossehaaspuntjes met shiitake en oesterzwam en oestersaus omeletje in zoetzure tomatensaus, roerbak groente met kool, paksoi, kousenband en rode paprika, mihoen goreng, gewokte garnalen met peultjes en rode ui, spekkoek, basmati rijst, tropische fruitsalade
nagerechtIJstaart

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

huysmenu

En wat eet u volgende week?

Week 41, 45 en 49
* ma 7 t/m zon 13 oktober
* ma 4 t/m zo 10 november
* ma 2 t/m zo 8 december

Bekijk het weekmenu

De schijf van vijf op je bord, ook in de herfst!

week 42, 46 en 50
* ma 14 t/m zo 20 oktober
* ma 11 t/m zo 17 november
* ma 9 t/m zo 15 december

Bekijk dit weekmenu
huysmenu oosters buffet

Van oer-Hollands tot overheerlijk Oosters

week 43, 47 en 51
* ma 21 t/m zo 28 oktober
* ma 18 t/m zo 24 november
* ma 16 t/m zo 22 december

Neem een voorsproefje
X