Huysmenu herfst week 52

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 52: maandag 23 t/m zondag 29 december 

 

Overzicht menu

maandag voorgerechtTomatenbouillon met reepjes ei
hoofdgerechtMaastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal , rösti, of andijvierol, knapperig geroosterde gemengde groente
nagerechtGriekse yoghurt met honing en walnoten
dinsdagvoorgerechtPompoensoep met gember en sinaasappel
24 december, feestelijk kerstdiner
alleen voor bewoners en hun naasten
amuseHartige kerstsnack met een fijngesneden mensel van kastanje-paddenstoel en truffelschuim
het vegetarische menu bekijken? klik hiervoorgerechtZalmtartaar van gerookte zalm, kappertjes en saffraan mayonaise
soepCantharelsoep
tussengerechtKrokante parelhoen, pastinaak-aardpeertaartje, saus van appelstroop en morieljes
hoofdgerechtHertenbiefstuk, saus van gekonfijte pikante zilveruitjes, gefrituurde paarse bloemkook, knolselderij mousseline
dessertHemels dessert met rood fruit, chocolade en pistachte
tot slotkoffie of thee met kerstbonbons
woensdag 25 december Huysmenu Eerste Kerstdag, alleen voor bewoners en hun naastenvoorgerechtRundercarpaccio met kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise óf romige pompoensoep
- brood & boter -
hoofdgerechtParelhoenrollade óf Croquette van risotte en Parmezaanse kaas met portsaus, rolletje van groene kool, romige aardappelpuree en winterse appelcompote
dessertCheesecake framboos met aardbeiencoulis
donderdag 26 december Huysmenu Tweede Kerstdag, alleen voor bewoners en hun naastenvoorgerechtCocktail van gepocheerde en gerookte zalm, avocado, appel óf Licht gebonden witlofsoep met truffel, krokante shiitake
- brood & boter -
hoofdgerechtRosé gebraden kalfsentrecote óf Croquette van risotto en Parmezaanse kaas, dragonsaus, aardappel-broccolitaartje, witlof met ham&kaas, stroofpeertje
dessertSneeuwmangebak met chocolade en mandarijn
vrijdagvoorgerechtHeldere uiensoep
*visdag*hoofdgerechtLekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes
nagerechtChocoladetaartje met frambozen
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagAziatisch buffet Aziatische kippensoep met kokos, knoflook kip met bos ui en cashew noten, ossehaaspuntjes met shiitake en oesterzwam en oestersaus omeletje in zoetzure tomatensaus, roerbak groente met kool, paksoi, kousenband en rode paprika, mihoen goreng, gewokte garnalen met peultjes en rode ui, spekkoek, basmati rijst, tropische fruitsalade
nagerechtIJstaart

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,75€ 2,55
UvoorUhoofdgerecht€ 12,25€ 7,60
UvoorUnagerecht€ 3,25€ 1,90
UvoorUmenu € 19,25€ 12,05

 

huysmenu

En wat eet u volgende week?

Week 41, 45 en 49
* ma 7 t/m zon 13 oktober
* ma 4 t/m zo 10 november
* ma 2 t/m zo 8 december

Bekijk het weekmenu

De schijf van vijf op je bord, ook in de herfst!

week 42, 46 en 50
* ma 14 t/m zo 20 oktober
* ma 11 t/m zo 17 november
* ma 9 t/m zo 15 december

Bekijk dit weekmenu
huysmenu oosters buffet

Van oer-Hollands tot overheerlijk Oosters

week 43, 47 en 51
* ma 21 t/m zo 28 oktober
* ma 18 t/m zo 24 november
* ma 16 t/m zo 22 december

Neem een voorsproefje
X