Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden? Mail ons gerust.
week 27: 30 juni t/m 6 juli
week 31: 28 juli t/m 3 augustus
week 35: 25 t/m 28 augustus
week 28: 7 t/m 13 juli
week 32: 4 t/m 10 augustus
week 36: 1 t/m 7 september
week 29: 14 t/m 22 juli
week 33: 11 t/m 17 augustus
week 37: 8 t/m 14 september
week 30: 21 t/m 27 juli
week 34: 18 t/m 24 aug
week 38: 15 t/m 21 sep