Huysmenu lente week 11, 15 en 19

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 11 maandag 11 t/m zondag 17 maart
  • week 15: maandag 8 t/m zondag 14 april 
  • week 19: maandag 6 t/m zondag 12 mei

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtLichtgebonden zalmsoep met dille
* frietdag *hoofdgerechtLimburgs zuurvlees of gebakken lekkerbekje met ravigotesaus, Vlaamse frieten, beetgare worteltjes, knapperige sperziebonen, Waldorfsalade
dessertHangop met rood fruit
dinsdag voorgerechtHeldere tomatenbouillon met tuinkruiden
* vegetarisch* hoofdgerechtGevulde paprika met couscous en geitenkaas of kippendijen met Arabische kruiden, gekookte kriel of oosterse rijst, knapperige broccoli, beetgare geroosterde witlof
nagerechtFruitsalade
woensdagvoorgerechtKerriesoep
*gehaktdag*hoofdgerechtRundergehaktbal met jus of gepaneerde kalfsschnitzel met champignonsaus, gebakken aardappels, knapperige snijboontjes, gepofte pomodoritomaat met pesto
nagerechtChocolademousse
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtBroccolisoep
hoofdgerechtKalkoenfilet met saliejus of paddenstoelenragout, pommes duchesse, beetgare gestoofde spitskool, beetgare gebakken paprika en bospeen salade met kervel en komkommer
nagerechtVlaflip
vrijdagvoorgerechtUiensoep met rundvlees
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag met groene kruidensaus of gestoofde riblap met jus, aardappel mousseline, gerolde spinazie, geroosterde venkel
nagerechtWafels en karamelsaus
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagScandinavisch buffetSpinaziesoep met ei, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken kabeljauw, Zweedse gehaktballetjes met rode bessen, krieltjes met dillesaus, spitskool met spekjes en stroop, peen met peterselie en komkommersalade met rode uien en dille
nagerechtGriesmeelpudding met kersen

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

X