Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Lichtgebonden zalmsoep met dille |
* frietdag * | hoofdgerecht | Limburgs zuurvlees of gebakken lekkerbekje met ravigotesaus, Vlaamse frieten, beetgare worteltjes, knapperige sperziebonen, Waldorfsalade |
dessert | Hangop met rood fruit | |
dinsdag | voorgerecht | Heldere tomatenbouillon met tuinkruiden |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Gevulde paprika met couscous en geitenkaas of kippendijen met Arabische kruiden, gekookte kriel of oosterse rijst, knapperige broccoli, beetgare geroosterde witlof |
nagerecht | Fruitsalade | |
woensdag | voorgerecht | Kerriesoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundergehaktbal met jus of gepaneerde kalfsschnitzel met champignonsaus, gebakken aardappels, knapperige snijboontjes, gepofte pomodoritomaat met pesto |
nagerecht | Chocolademousse | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Broccolisoep |
hoofdgerecht | Kalkoenfilet met saliejus of paddenstoelenragout, pommes duchesse, beetgare gestoofde spitskool, beetgare gebakken paprika en bospeen salade met kervel en komkommer | |
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | voorgerecht | Uiensoep met rundvlees |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag met groene kruidensaus of gestoofde riblap met jus, aardappel mousseline, gerolde spinazie, geroosterde venkel |
nagerecht | Wafels en karamelsaus | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Scandinavisch buffet | Spinaziesoep met ei, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken kabeljauw, Zweedse gehaktballetjes met rode bessen, krieltjes met dillesaus, spitskool met spekjes en stroop, peen met peterselie en komkommersalade met rode uien en dille |
nagerecht | Griesmeelpudding met kersen |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |