Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Sotosoep met taugé en lente-uitjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Kipdij met saté of gado gado met ei, Franse frietjes, emping, sambal, goreng boontjes |
| dessert | Panna cotta passievrucht | |
| dinsdag | voorgerecht | Spinaziesoep met ei |
| *vegetarisch* | hoofdgerecht | Paddenstoelenstrudel of gestoofde sukade met jus, hete bliksem, of iets van aardappel, beetgare wortelblokjes |
| nagerecht | Chocoladebavarois | |
| woensdag | voorgerecht | Ossenstaartsoep met tuinkruiden |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met kruiden of shaka shuka, gegratineerde aardappeltaartje, haricort vert rolletjes, geroosterde bietjes |
| nagerecht | Frambozenmousse | |
| donderdag | voorgerecht | Gebonden kerriesoep |
| *vegetarisch*> | hoofdgerecht | Groente curry of lamscurry, rijst, knapperige pompoen, rijst, gestoofde prei |
| nagerecht | Frambozenparfait | |
| vrijdag | voorgerecht | Geroosterde courgettesoep |
| *visdag* | hoofdgerecht | Grove stukken vis in spinaziesaus, ravioli ricotta, pasta, geroosterde ratatouille, Parmezaanse kaas, rijk gevulde salade |
| nagerecht | Tiramisu | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | dessert | |
| zondag | Duits buffet | Salade van gerookte forel met mierikswortel crème, Schnitzel met zigeunersaus, flammkuchen met groente en crème fraiche, spatzle in roomsaus, Curryworst, Kartoffelsalade, aardappelkroketjes, zuurkool. |
| nagerecht | Appelstrudel met vanillesaus | |
Week 44, 48 en 52
* ma 27 okt t/m zo 2 nov
* ma 24 t/m zo 30 nov
* ma 22 t/m zo 29 dec
Week 41, 45 en 49
* ma 6 t/m zon 12 oktober
* ma 3 t/m zo 9 november
* ma 1 t/m zo 7 december
* ma 29 dec t/m zo 4 jan
week 42, 46 en 50
* ma 13 t/m zo 19 oktober
* ma 10 t/m zo 16 november
* ma 8 t/m zo 14 december
| UvoorU | U-pas | ||
| UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
| UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
| UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
| UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |