Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met balletjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Kalfsstoofschotel of gegrild kippendijtje, crispy friet, knapperige waspeen, beetgare doperwten, verse appelcompote |
dessert | Yoghurt met vers fruit | |
dinsdag | voorgerecht | Licht gebonden kervelsoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarisch tartaartje met paprikasaus of lekkerbek met ravigotesaus, gebakken aardappels, beetgare baby maïs, knapperige sugarsnaps |
nagerecht | Sinaasappel bavarois met sinaasappelsaus | |
woensdag | voorgerecht | Gebonden tomatensoep met basilicum |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundergehaktbal met jus of parelhoenrollade met kruidenjus, aardappelpuree, krieltjes, beetgare broccoli, gestoofde spitskool met kerrie |
nagerecht | Chocoladedessert | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden champignonsoep |
hoofdgerecht | Vegetarische schnitzel of hertenmedaillon met kruidensaus, gekookte aardappelen, rode kool met appel, beetgare gele bloemkool | |
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | ||
voorgerecht | Heldere runderbouillon met tuinkruiden | |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of rundervink met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, of aardappel component, gestoofde Chinese kool, rauwkost |
nagerecht | caramelvla | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | 1001 nacht | Arabische courgettesoep, maïskip met Arabische kruiden, vis van de dag, lamsboutjes, krieltjes met kruidenboter, rijst, geroosterde pompoen, spinazie met cashewnoten |
nagerecht | Amerikaanse pannenkoek met spicy perencompote | |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,50 | € 2,25 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,30 | € 6,75 |
UvoorU | nagerecht | € 3,00 | € 1,50 |
UvoorU | menu | € 17,80 | € 10,50 |