Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met balletjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Kalfsstoofschotel of rundersaucijs, Franse frietjes, Parijse wortel en beetgare doperwten, appelmoes |
| dessert | Yoghurt met vers fruit | |
| dinsdag | voorgerecht | Licht gebonden kervelsoep |
| *vegetarisch* | hoofdgerecht | Gebakken geitenkaas of lekkerbek met ravigotesaus, gebakken aardappels, beetgare baby maïs, knapperige sugarsnaps |
| nagerecht | Sinaasappel bavarois met sinaasappelsaus | |
| woensdag | voorgerecht | Gebonden tomatensoep met basilicum |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundergehaktbal met jus of parelhoenrollade met kruidenjus, aardappelpuree, krieltjes, beetgare broccoli, gestoofde spitskool met kerrie |
| nagerecht | Chocoladedessert | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden champignonsoep |
| hoofdgerecht | Vegetarische schnitzel of hertenmedaillon met kruidensaus, gekookte aardappelen, rode kool met appel, romanesco |
|
| nagerecht | Vlaflip | |
| vrijdag | ||
| voorgerecht | Heldere runderbouillon met tuinkruiden | |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of rundervink met mosterdjus, wortelstamppot, rauwkost |
| nagerecht | Caramelvla | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | dessert | |
| zondag | 1001 nacht | Arabische courgettesoep, maïskip met Arabische kruiden, vis van de dag, lamsboutjes, krieltjes met kruidenboter, rijst, geroosterde pompoen, spinazie met cashewnoten |
| nagerecht | Amerikaanse pannenkoek met spicy perencompote |
Week 43, 47 en 51
*ma 20 t/m zo 26 oktober
* ma 10 t/m zo 16 november
* ma 8 t/m zo 14 december
* ma 23 dec t/m zo 29 dec
Week 44, 48 en 52
* ma 27 okt t/m zo 2 nov
* ma 24 t/m zo 30 nov
* ma 22 t/m zo 28 dec
week 41, 45, 49 en 1
* ma 6 t/m zo 13 oktober
* ma 3 t/m zo 9 november
* ma 1 t/m zo 7 december
* ma 29 dec t/m zo 4 jan
| UvoorU | U-pas | ||
| UvoorU | voorgerecht | € 3,75 | € 2,55 |
| UvoorU | hoofdgerecht | € 12,25 | € 7,60 |
| UvoorU | nagerecht | € 3,25 | € 1,90 |
| UvoorU | menu | € 19,25 | € 12,05 |