Ontmoetingsgroep - zien en gezien worden

Voor wijkbewoners die zelfstandig thuis wonen en  daginvulling zoeken is er op donderdagochtend ‘De ontmoetingsgroep’ (voorheen ‘dagondersteuning’). Er is plek voor twaalf wijkbewoners. Bij veel animo start er een tweede groep op een ander moment in de week. Er is een kleine bijdrage van €5,- p.p. per keer.

 

Begeleider Paula Steenbeek over de Ontmoetingsgroep:”Ik kijk altijd enorm uit naar die donderdagochtenden die steevast beginnen met koffie, even bijpraten, hoe gaat het met iedereen. De deelnemers bepalen wat we die ochtend en de komende weken doen. Dat kan van alles zijn: van bewegen tot creatief bezig zijn, van praten over het nieuws tot een uitstapje naar het Utrechtse Appeltaartconcert: variatie is het toverwoord. Ik daag de mensen uit om ideeën in te brengen en ‘kan niet’ zal je mij niet snel horen zeggen. De groep is geen eenheidsworst; er zijn geen verplichtingen en er is altijd wel iets wat je aanspreekt. We sluiten af met een lunch van soep en broodjes in de brasserie van het gasthuis.”

 

Is dit iets voor u of uw naaste? Schuif gerust een keer vrijblijvend aan, u bent écht welkom. U kunt ook contact zoeken met Paula Steenbeek en collega’s via 030 231 0254 of per mail via teamwelzijn@bartholomeusgasthuis.nl.

 

Er is een kleine bijdrage van €5,- p.p. per keer.

Een keer aanschuiven bij de Ontmoetingsgroep?

En of u welkom bent!
X