Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Gebonden kerriesoep |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Kippendij of braadworst, friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote |
| dessert | Bitterkoekjesbavarois | |
| dinsdag | voorgerecht | Minestronesoep |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische lasagne of kip met pestosaus, pasta van de dag, gemengde groente, frisse Italiaanse salade, focaccia met pesto |
| nagerecht | Tiramisu (Italiaans dessert) | |
| woensdag | voorgerecht | Wortelsoep |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met jus of procureur met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, spruitjes, rabarbercompote |
| nagerecht | Griekse yoghurt met spicy mango | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Mosterdsoep |
| hoofdgerecht | Pompoenbroodje of kipragout met paddenstoelen, beetgare witte bonen, knapperige winterpeen, pommes duchesses | |
| nagerecht | Speculaasmousse | |
| vrijdag | voorgerecht | Knolselderijsoep |
| *visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag in Hollandaisesaus of lamsburger met tzatziki, spinazie, knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels |
| nagerecht | Perenclafoutis met karamelsaus | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | dessert | |
| zondag | Duits buffet | Heldere champignonsoep, Jägerschnitzel, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, hutspot, geroosterde paprika, aardappelkroket |
| nagerecht | Apfelstrudel met vanillesaus |
Week 5 en 9:
* ma 27 jan t/m zo 2 feb
* ma 24 feb t/m zo 2 mrt
Week 7 en 11:
* ma 10 t/m zo 16 feb
* ma 10 t/m zo 16 mrt