Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
| maandag | voorgerecht | Groentesoep met gehaktballetjes |
| * frietdag * | hoofdgerecht | Cordon bleu of groentetaartje, frietjes, pastinaak in room, rode bieten |
| dessert | Witte chocolademouse met advocaat | |
| dinsdag | voorgerecht | Broccolisoep |
| * vegetarisch* | hoofdgerecht | Rijkgevulde preischotel of vegetarische preischotel |
| nagerecht | Karamelvla | |
| woensdag | voorgerecht | Soep van geroosterde paprika |
| *gehaktdag* | hoofdgerecht | Procureurlapje of gevulde courgette, knapperige spruitjes met spekjes en ui, aardappelpuree |
| nagerecht | Volle yoghurt met fruit | |
| donderdag | ||
| *vegetarisch* | voorgerecht | Pompoensoep met gesneden prei |
| hoofdgerecht | Gevulde Portobello met couscous en geitenkaas of rundersukade, gestoofde spitskool met kerrie en rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel | |
| nagerecht | Koffiepudding | |
| vrijdag | voorgerecht | Heldere ossenstaartsoep |
| *visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of falafel, knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti |
| nagerecht | Profiteroles met chocoladesaus | |
| zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
| *buffet* | Dessert | |
| zondag | Arabisch buffet | Kippensoep met oranje linzen, lamsstoof, kipstoof met tuttifrutti, dorade, gemengde groente (aubergine, courgette, paprika), rijst met rozijnen en granaatappel, parelcouscous |
| nagerecht | Verrassingstaartje |
Week 4, 8 en 12
* ma ma 19 t/m zo 25 jan
* ma 16 t/m zo 22 feb
* ma 16 t/m zo 22 mrt
Week 1, 5 en 9:
* ma 29 dec t/m zo 4 jan
* ma 26 jan t/m zo 1 feb
* ma 23 feb t/m zo 1 mrt
Week 2, 6 en 10:
* ma 5 t/m zo 11 jan
* ma 2 t/m zo 8 feb
* ma 2 t/m zo 8 mrt