Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden? Mail ons gerust.
* ma 30 december t/m zo 5 januari
* ma 27 januari t/m zo 2 februari
* ma 24 t/m zo 30 januari
* ma 6 t/m zo 12 jan
* ma 3 t/m zo 9 feb
* ma 3 t/m zo 9 maart
* ma 13 t/m zo 19 jan
* ma 10 t/m zo 16 feb
* ma 10 t/m zo 16 maart
* ma 20 t/m zo 27 jan
* ma 17 t/m zo 23 feb
* ma 17 t/m zo 23 mrt