Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, zo geniet u eet elke dag van iets anders. Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden? Mail ons gerust.
wk 11: 11 t/m 17 maart
wk 15: 8 t/m 14 april
wk 19: 6 t/m 12 mei
wk 12: 18 t/m 24 maart
wk 16: 15 t/m 21 april
wk 20: 22 t/m 28 april maart
wk 13: 25 t/m 31 maart
wk 17: 22 t/m 28 april
wk 21: 20 t/m 26 mei
wk 14: 1 t/m 7 april
wk 18: 29 apr t/m 5 mei
wk 22: 29 mei t/m 2 juni