Huysmenu - winters genieten

Het Huysmenu van Brasserie Zunte heeft iedere dag drie gangen. En dat menu koken we met liefde! Ieder seizoen heeft vier weekmenu’s die elkaar afwisselen, zo geniet u elke dag van iets anders. Ons menu volgt de seizoenen en we doen zo lokaal mogelijk de boodschappen. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

En: in Brasserie Zunte is altijd plaats voor de buren. Schuif gerust eens aan.

 

Allergieën

Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden? Mail ons gerust.

Het wintermenu: heerlijk, Hollands én internationaal eten

Wintermenu - week 1, 5 en 9

* ma 30 december t/m zo 5 januari
* ma 27 januari t/m zo 2 februari
* ma 24 t/m zo 30 januari

Huysmenu winter week 1
prei bospeen huysmenu zomer

Wintermenu week 2

* ma 6 t/m zo 12 jan
* ma 3 t/m zo 9 feb
* ma 3 t/m zo 9 maart

Wat eten we deze winterse week?
huysmenu zomer - lekkerbek

Wintermenu week 3

* ma 13 t/m zo 19 jan
* ma 10 t/m zo 16 feb
* ma 10 t/m zo 16 maart

Huysmenu winter week 3

Wintermenu week 4

* ma 20 t/m zo 27 jan
* ma 17 t/m zo 23 feb
* ma 17 t/m zo 23 mrt

Huysmenu winter week 4

Koffie, lunch of borrel?

In Zunte smaakt het altijd.

Bekijk de menukaart
X