Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Broccolisoep |
* frietdag * | hoofdgerecht | Gestoofde riblap of hamburger met gebakken ui, Vlaamse friet, beetgare snijbonen, tomatensalade, Belgische mayonaise |
dessert | Mangobavaroise | |
dinsdag | voorgerecht | Heldere kruidenbouillon met verse tuinkruiden |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Kalkoenrollade met dragon of pompoentaartje, gebakken aardappelen, knapperige spitskool met rozijnen, bloemkool |
nagerecht | Crème brûlée | |
woensdag | voorgerecht | Gebonden bloemkoolsoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Kalfsgehaktbal of lamsstoof, aardappeltaartje, beetgare broccoli, wortelsalade |
nagerecht | Vers fruit met vanille-ijs | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Heldere champignonsoep met eekhoorntjesbrood |
hoofdgerecht | Duitse biefstuk met jus of rijkgevulde vegetarische curry, stamppot van lente-ui of gekookte aardappelen, wilde spinazie, komkommersalade | |
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | voorgerecht | Salade Niçoise |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of krokant speklapje, krieltjes in citoenboter, knapperige sugarsnaps, waspeen |
nagerecht | Bitterkoekjesbavarois | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Italiaans buffet | Heldere minestronesoep, Italiaanse witvis met tomaten uit de oven, kippendijen met saus van pesto en crème fraîche, lasagne bolognese, penne pasta, gnocchi, gegrilde groente, huisgemaakte Italiaanse salades |
nagerecht | Tiramisu (klassiek Italiaans dessert met koffie en mascarpone) |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |