Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Oosterse tomatensoep |
* frietdag * | hoofdgerecht | Runderlap met jus of kalfsschnitzel, rösti, knapperige paprika, huisgemaakte appelmoes |
dessert | Advocaatmousse | |
dinsdag | voorgerecht | Licht gebonden groentesoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Vegetarische bolognese, zalm met Hollandaisesaus, pastaschelpjes, gestoofde gele en rode wortel, spinazie à la crème |
nagerecht | Perencake met pecannoten | |
woensdag | voorgerecht | Gebonden doperwtensoep met munt |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundergehaktbal met jus of slavink met jus, preistamppot, rabarbercompote |
nagerecht | Yoghurt met bosbessensaus | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Heldere tomatenbouillon met verse tomaat |
hoofdgerecht | Gestoofde riblap met jus of falafel met een vegetarische jus, aardappeltaartje, gestoofde prei en bospeen | |
nagerecht | Bosvruchtenbavaroise | |
vrijdag | voorgerecht | Licht gebonden kippensoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of kalfsoester met champignons, zoete aardappel, haricots verts en witlofsalade |
nagerecht | Tarte tatin met slagroom | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Oosters buffet | Oosterse kippensoep, Nasi, bami, soto ajam, kipsaté, rendang (rundvlees met cocossaus), snijboontjes, sambal goreng tolor (eitjes) seroendeng, gebakken uitjes, atjar, komkommersalade, kroepoek |
nagerecht | Spekkoek Pandan met pisang goreng |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |