Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Heldere boerengroentesoep met balletjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Hachee of kip gerold in rauwe ham en kruiden, Franse frietjes, Ratatouille, knapperige sla met ei, tomaat en romige dressing, Belgische mayonaise |
dessert | Aardbeien tulband | |
dinsdag | voorgerecht | Kerriesoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Lekkerbek met ravigotesaus of paddenstoelen strudel, gekookte Hollandse krieltjes, ratatouille, koolsalade met appel en bleekselderij |
nagerecht | Vla van de dag | |
woensdag | voorgerecht | Geroosterde paprikasoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Gehaktbal met jus of gestoofde procureurlapjes met jus, aardappelgratin, knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes |
nagerecht | Chocolademousse met Grand Marnier | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Mosterdsoep |
hoofdgerecht | Boeuf bourguignon of portobello gevuld met parelcouscous en brie, gekookte aardappelen met jus, beetgare tuinbonen met bonenkruid | |
nagerecht | Yoghurt met frambozen | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere kippensoep met kervel |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of lamsnek met kruidenjus, romige aardappelpuree, knapperige mais, beetgare broccoli |
nagerecht | Panna cotta met bramen | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | mossel- en visbuffet | Venkelsoep met Pernod, gekookte mosselen, gebakken mosselen, kibbeling, ravigotesaus, rösti, gemengde groente, diverse salades |
nagerecht | Aardbeien met slagroom |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |