huysmenu zomer - lekkerbek

Huysmenu zomer week 1

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 27: maandag 1 t/m zondag 7 juli
  • week 31: maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus
  • week 35: maandag 26 augustus t/m zondag 1 september 

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtHeldere boerengroentesoep met balletjes
* frietdag *hoofdgerechtHachee of kip gerold in rauwe ham en kruiden, Franse frietjes, Ratatouille, knapperige sla met ei, tomaat en romige dressing, Belgische mayonaise
dessertAardbeien tulband
dinsdag voorgerechtKerriesoep
* vegetarisch* hoofdgerechtLekkerbek met ravigotesaus of paddenstoelen strudel, gekookte Hollandse krieltjes, ratatouille, koolsalade met appel en bleekselderij
nagerechtVla van de dag
woensdagvoorgerechtGeroosterde paprikasoep
*gehaktdag*hoofdgerechtGehaktbal met jus of gestoofde procureurlapjes met jus, aardappelgratin, knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes
nagerechtChocolademousse met Grand Marnier
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtMosterdsoep
hoofdgerechtBoeuf bourguignon of portobello gevuld met parelcouscous en brie, gekookte aardappelen met jus, beetgare tuinbonen met bonenkruid
nagerechtYoghurt met frambozen
vrijdagvoorgerechtHeldere kippensoep met kervel
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag of lamsnek met kruidenjus, romige aardappelpuree, knapperige mais, beetgare broccoli
nagerechtPanna cotta met bramen
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagmossel- en visbuffetVenkelsoep met Pernod, gekookte mosselen, gebakken mosselen, kibbeling, ravigotesaus, rösti, gemengde groente, diverse salades
nagerechtAardbeien met slagroom

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

X