| Prijs per persoon € 12,50 | |||
|---|---|---|---|
| dag | datum | menu | vegetarische variant |
| woensdag | 12 november | Gebonden champignonsoep | |
| Hertenmedaillon met kruidensaus, gekookte aardappelen, rode kool met appel, romanesco (sla) | Vegetarische schnitzel | ||
| woensdag | 19 november | Venkelsoep met Pernod | |
| KOOKWORKSHOP | quiche van gegrilde groenten met geitenkaas, aardappelkoekjes met knolselderij, bietensalade met feta, appel, uitje en pijnboompitjes | ||
| Dessert: Eaton mess: uitgelekte Griekse yoghurt met fruitmoes en merengue | |||
| woensdag | 26 november | Pompoensoep met gember en sinaasappel | |
| Vis van de dag, gebakken aardappeltjes, gegratineerde knapperige witlof, groene salade | Gebakken camembert met preiselbeeren | ||
| woensdag | 3 december | Heldere preisoep met of zonder gerookte kip | |
| Vis van de dag met dragonsaus, risotto doperwten, gestoofde pastinaak | Rijkgevulde vegetarische goulash | ||
| woensdag | 10 december | Gebonden tomatensoep met basilicum | |
| Rundergehaktbal met jus, aardappelpuree, beetgare broccoli, gestoofde spitskool met kerrie | Gevulde paprika | ||
| woensdag | 17 december | Knolselderij-pastinaaksoep | |
| Gestoofde kalfsreepjes in mosterdsaus, aardappeltaartje, salade romanesco, beetgare gele bloemkool | Gevulde portobello | ||
| Chocoladetaartje met rood fruit | |||
| Prijs per persoon: € 12,50 | |||