Volgende week mee-eten, koken of afhalen? Reserveer uiterlijk maandag ervoor.
Aanmelden BuurtkeukenBartholomeus Gasthuis en ZiZo openen samen de Buurtkeuken, een plek voor buurtbewoners om samen een gezonde, versbereide maaltijd te eten. Locatie: ZiZo aan de Oudegracht. Wie wil, kan meekoken.
De Buurtkeuken is in juli en augustus alleen op woensdag open. Vanaf 4 september ben je weer op woensdag én donderdag welkom.
Eten, koken en afhalen
Voor € 8,50 heb je een voor- en hoofdgerecht. Je kunt zowel pinnen als contant afrekenen. Het is ‘eten wat de pot schaft’ en natuurlijk houdt de kok rekening met dieetwensen en allergieën. Alleen daarom al is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Je kunt ook een maaltijd bestellen en ophalen bij ZiZo.Om open te gaan zijn minimaal zes aanmeldingen nodig. We zetten in op zo’n 14 tafelgasten per avond. Per keer kunnen er 6 mensen meekoken en maximaal 24 mensen mee-eten.
Aanmelden kan tot maandag voor de woensdag waarop je wilt komen koken en/of eten. Gebruik daarvoor de aanmeldknop.
dag | datum | menu | vegetarische variant |
---|---|---|---|
woensdag | 17 juli | Heldere champignonsoep met lente uitjes | |
Kalfsschotel met grove groenten, rijst, knapperige paksoi met amandelen, beetgare doperwten | Gebakken geitenkaas met pikante roodfruit salsa | ||
woensdag | 24 juli | Gebonden doperwtensoep met munt | |
Rundergehaktbal met jus, preistamppot, rabarbercompote | Falafel met vegetarische jus | ||
woensdag | 31 juli | Geroosterde paprikasoep | |
Gestoofd procureurlapjes met jus, aardappelgratin, knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes | Paddenstoelenstrudel | ||
woensdag | 7 augustus | Gebonden bloemkoolsoep | |
Lamsstoof, aardappeltaartje, beetgare broccoli, wortelsalade | Rijkgevulde vegetarische curry | ||
woensdag | 14 augustus | Heldere champignonsoep met lente-uitjes | |
Lamsburger met tzatziki, rijst, knapperige paksoi met amandelen, beetgare doperwten | Gebakken geitenkaas met pikante roodfruit salsa | ||
woensdag | 21 augustus | Gebonden doperwtensoep met munt | |
Slavink met jus, preistamppot, rabarbercompote | Falafel met vegetarische jus | ||
woensdag | 28 augustus | Geroosterde paprikasoep | |
Gehaktbal met jus, aardappelgratin, knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes | Portobello gevuld met parelcouscous en brie | ||
woensdag | 4 september | Gebonden bloemkoolsoep | |
Let op: koken 16.00 uur, aan tafel om 17.00 uur, afhalen om 17.30 uur | Duitse biefstuk met jus, aardappeltaartje, beetgare broccoli, wortelsalade | Pompoentaartje | |
donderdag | 5 september | Heldere champignonsoep met eekhoorntjesbrood | |
Let op: koken 17.00 uur, aan tafel om 18.00 uur, afhalen om 18.30 uur | Kalfsgehaktbal, stamppot van lente-ui, komkommersalade | Rijkgevulde vegetarische curry |