wortels vers koken huysmenu

Huysmenu zomer week 4

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 30: maandag 22 t/m zondag 28 juli
  • week 34: maandag 19 t/m zondag 25 aug
  • week 38: maandag 16 t/m zondag 22 sep

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtOosterse tomatensoep
* frietdag *hoofdgerechtRunderlap met jus of kalfsschnitzel, rösti, knapperige paprika, huisgemaakte appelmoes
dessertAdvocaatmousse
dinsdag voorgerechtLicht gebonden groentesoep
* vegetarisch* hoofdgerechtVegetarische bolognese, zalm met Hollandaisesaus, pastaschelpjes, gestoofde gele en rode wortel, spinazie à la crème
nagerechtPerencake met pecannoten
woensdagvoorgerechtGebonden doperwtensoep met munt
*gehaktdag*hoofdgerechtRundergehaktbal met jus of slavink met jus, preistamppot, rabarbercompote
nagerechtYoghurt met bosbessensaus
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtHeldere tomatenbouillon met verse tomaat
hoofdgerechtGestoofde riblap met jus of falafel met een vegetarische jus, aardappeltaartje, gestoofde prei en bospeen
nagerechtBosvruchtenbavaroise
vrijdagvoorgerechtLicht gebonden kippensoep
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag of kalfsoester met champignons, zoete aardappel, haricots verts en witlofsalade
nagerechtTarte tatin met slagroom
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagOosters buffetOosterse kippensoep, Nasi, bami, soto ajam, kipsaté, rendang (rundvlees met cocossaus), snijboontjes, sambal goreng tolor (eitjes) seroendeng, gebakken uitjes, atjar, komkommersalade, kroepoek
nagerechtSpekkoek Pandan met pisang goreng

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

X