Alle vacatures

medewerker

medewerker welzijn (activiteitenbegeleider)

Je organiseert activiteiten op maat (soms met een groep , maar ook 1 op 1). Je hebt regelmatig contact met vrijwilligers, zij spelen een grote rol bij de activiteiten en familie.

medewerker

keukenassistent

Als keukenassistent ondersteun je de kok bij het (voor)bereiden van de maaltijden. Je werkt hierbij veel ‘achter de schermen’ in onze keuken, maar je zult ook in contact komen met onze bewoners die in het gasthuis wonen.

vrijwilliger

gitarist

vrijwilliger

Lunchdame of -heer op maandag op de groepswoning

vrijwilliger

gezelschapsdames en -heren

vrijwilliger

gastvrouw/gastheer Concert met de Hoed

medewerker

nachtbraker gezocht: verpleegkundige (mbo/hbo)

Je verzorgt en verpleegt onze bewoners en zorghotelgasten in de avond en nacht. Voor collega's die als verzorgende of helpende werken ben je verpleegkundig expert.

bijbaan

huysdame of huysheer – bijbaan

Een schoon en opgeruimd gasthuis is fijn voor gasten en bewoners. Als huysdame of-heer maak je schoon, help je bij het ontbijt en doe je bestellingen. Je werkt in een integraal team.

medewerker

helpende

Samen met collega's en vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor woonplezier, een goede sfeer en een fijne dag voor bewoners. Je helpt bewoners bij het wassen en aankleden en helpt collega's bij verzorgende handelingen.

medewerker

verzorgende IG/EVV – somatiek

Je signaleert wat bewoners nodig hebben aan zorg en voor een fijne dag. In een interdisciplinair team verzorg, begeleid en verpleeg je bewoners. Je bent aanspreekpunt voor bewoners en familie.

X