UvoorU: geven en beleven

Goed oud worden wil iedereen. Dat gunnen we elkaar. Soms lukt dat niet. As je ziek of kwetsbaar bent bijvoorbeeld, of als je je eenzaam voelt. Of als je niet genoeg geld hebt om erop uit te gaan. Met UvoorU willen we daar iets tegen doen. UvoorU betekent dat je – bijna automatisch – bijdraagt aan het welzijn van een ander.

 

Geen winst, maar sociaal ondernemen

Het Bartholomeus Gasthuis en Brasserie Zunte maken geen winst. Alle diensten, van de koffie in de brasserie tot de zaalhuur zijn markconform geprijsd. De inkomsten hiervan gaan na aftrek van de kosten naar UvoorU-producten. Deze UvoorU producten en diensten zijn daardoor toegankelijk voor mensen en groepen met een kleine(re) beurs.

 

Onze kaders voor de UvoorU-doelgroep bij zaalverhuur

  • U woont of logeert in het Bartholomeus Gasthuis.
  • U belegt een bijeenkomst in het Bartholomeus Gasthuis met een maatschappelijk karakter waarin het leven van ouderen in brede zin centraal staat (bv. ouderenzorg en -welzijn).
  • U organiseert een culturele bijeenkomst die is opgenomen in de agenda van Barth in de Buurt, zodat bewoners van het gasthuis en de binnenstad kunnen aansluiten. Denk hierbij aan een concert, lezing, boekbespreking, film, dansmiddag etc.
Voorwaarden voor het doelgroeptarief:
  • Dagen: het doelgroeptarief geldt niet op dinsdag en donderdag. De rest van de week kunt u – mits van toepassing – wel  gebruik maken van het UvoorU-tarief.
  • Personeelskosten: als er in de avond en in het weekend medewerkers van het gasthuis ingezet moeten worden tijdens uw bijeenkomst, dan belasten wij deze kosten door. Dit staat uiteraard in de offerte.

 

UvoorU; want we geven, we ontvangen, we herverdelen en we geven ook weer terug aan diegenen die dat het meest nodig hebben.

 

U kunt ook bijdragen aan UvoorU. Hoe?

Otium - kringopstelling

Door een zaal te huren

Uw bijeenkomst in het Bartholomeus Gasthuis organiseren?

Zaalverhuur
Zunte logo

Door in Brasserie Zunte te eten & drinken

De gezelligste huiskamer van Utrecht

Brasserie Zunte

Door te helpen

In het Bartholomeus Gasthuis draait alles om mensen. Onze vele vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij onmisbaar.

Vrijwilligers

Door u te laten verzorgen of te komen bewegen

Voor de kapper, manicure/pedicure, huidspecialiste, leefstijladvies, masseuse en het beweegaanbod.

Verzorgd én vitaal blijven: óók bij Barth in de Buurt

Door te waarderen

Door een compliment of fooi te geven én uw waardering op Zorgkaart Nederland achter te laten.

Zorgkaart Nederland
X