Nieuw!
Muziekvrienden-
kring, zoveel meer dan alleen muziek

Samen luisteren naar en praten over muziek verbindt.

En na 1,5 uur nog niet uitgepraat? Lunch dan gezellig mee.

De Muziekvriendenkring, een initiatief van Stichting Muziek in Huis

 

Samen met muziekliefhebbers uit de wijk luisteren naar, praten over en uw kennis verrijken met achtergrondinformatie over muziek: dát is de formule van de Muziekvriendenkring! Onder bezielende leiding van een ervaren musicus.  In mei start het vervolg op de eerste reeks van zes ontmoetingen voor een vaste groep deelnemers. De ‘wintergroep’ is enthousiast en nog lang niet uitgeleerd. U kunt ook meedoen! 

 

Uw kringleider: Tim Veldman (klavecinist) 

Tim Veldman neemt u mee in de kleurrijke wereld van de oude muziek. Van barokdansen, basso continuo, de oorsprong van de opera tot en met de muzieknotatie door de eeuwen heen. Canons zijn u uiteraard bekend, maar weet u ook wat caccia’s en catches zijn? Tim leidt iedere week een interactief gesprek over een muzikaal thema. Als professioneel muzikant speelt hij ook live muziekfragmenten op de klavecimbel.

 

Muziek & ontmoeten 

Voor en na de concertlezingen is er tijd voor persoonlijk contact met uw kringgenoten. Koffie, musicus en muziek staan klaar om 10.30 uur. U kunt blijven lunchen.
Bijdrage
€ 10,- per kringochtend, €8,50 voor de lunch.

 

Aanmelden? 

U kunt zich aanmelden voor de kringochtenden via onderstaande knop, rechtstreeks bij de Stichting Muziek in Huis. U kunt hier ook voor uw deelname betalen. De lunch betaalt u ter plaatse in het Bartholomeus Gasthuis.

 

X