Huysmenu lente week 22 en 26

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 22: maandag 27 mei t/m zondag 2 juni   
  • week 26: maandag 24 t/m zondag 30 juni

Overzicht menu

maandagvoorgerechtHollandse groentesoep met gehaktballetjes
* frietdag *hoofdgerechtVarkenshaasmedaillon met champignonsaus of gebakken kippendijen, Franse frietjes met mayonaise, beetgare peultjes, bospeen, knapperige groene salade
dessertBitterkoekjesbavaroise
dinsdag voorgerechtGebonden wortelsoep
* vegetarisch* hoofdgerechtBoeuf stroganoff of vegan burger met uienmarmelade, gebakken aardappels, witlof met kaas, knapperige babymais
nagerechtFruitsalade met mint
woensdagvoorgerechtCoburger ham met meloen
*gehaktdag*hoofdgerechtCordonblue of lamsburger met uitjes, gekookte aardappels, pomodoritomaat pesto of beetgare gesmoorde spitskool met kerrie en rozijnen 
nagerechtWitte chocolademousse met advocaat en chocoladestrooisel
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtRomige bloemkoolsoep
hoofdgerechtHuisgemaakte quiche met pikant gehakt en prei of quiche van geitenkaas, spinazie en walnoten, gebakken aardappels, boerensalade met wortel en selderij
nagerechtGriekse yoghurt met aardbeien
vrijdagvoorgerechtKippenbouillon met lente-ui
*visdag*hoofdgerechtWitvis van de dag of varkenslende, aardappelpuree, knapperige courgette en gebakken paprika
nagerechtHuisgemaakte clafoutis (frans gebakje) van kersen en yoghurtijs
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagAspergebuffetLicht gebonden aspergesoep, asperges op de ouderwetse manier met bearnaisesaus, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken zalm, bavette biefstukje, krieltjes met gesmolten boter, gekookt ei en fijngesneden peterselie
nagerechtAardbeien Romanoff
X