Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Hollandse groentesoep met gehaktballetjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Varkenshaasmedaillon met champignonsaus of gebakken kippendijen, Franse frietjes met mayonaise, beetgare peultjes, bospeen, knapperige groene salade |
dessert | Bitterkoekjesbavaroise | |
dinsdag | voorgerecht | Gebonden wortelsoep |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Boeuf stroganoff of vegan burger met uienmarmelade, gebakken aardappels, witlof met kaas, knapperige babymais |
nagerecht | Fruitsalade met mint | |
woensdag | voorgerecht | Coburger ham met meloen |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Cordonblue of lamsburger met uitjes, gekookte aardappels, pomodoritomaat pesto of beetgare gesmoorde spitskool met kerrie en rozijnen |
nagerecht | Witte chocolademousse met advocaat en chocoladestrooisel | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Romige bloemkoolsoep |
hoofdgerecht | Huisgemaakte quiche met pikant gehakt en prei of quiche van geitenkaas, spinazie en walnoten, gebakken aardappels, boerensalade met wortel en selderij | |
nagerecht | Griekse yoghurt met aardbeien | |
vrijdag | voorgerecht | Kippenbouillon met lente-ui |
*visdag* | hoofdgerecht | Witvis van de dag of varkenslende, aardappelpuree, knapperige courgette en gebakken paprika |
nagerecht | Huisgemaakte clafoutis (frans gebakje) van kersen en yoghurtijs | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Aspergebuffet | Licht gebonden aspergesoep, asperges op de ouderwetse manier met bearnaisesaus, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken zalm, bavette biefstukje, krieltjes met gesmolten boter, gekookt ei en fijngesneden peterselie |
nagerecht | Aardbeien Romanoff |