hannah huidcoach

hannah helpt u uw huid leren kennen en koesteren

hannah: een synoniem voor huidverbetering sinds 1979

Jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap bij revolutionaire bindweefselmassage hebben samen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Een unieke totaalconcept met als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Huidcoach Damella Willemsen

Salons die met de hannah-methode werken veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid. Daarom spreken we liever van een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’. Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van u en uw huid. Damella Willemsen is gecertificeerd hannah huidcoach in Barth in de Buurt.

 

Alle hannah-behandelingen en prijzen op een rijtje

BEHANDELINGPRIJS
HANNAH MEET & TREAT- 45 minuten€62,00
de HANNAH MEET & TREAT trakteert uw huid op een korte introductie met hannah. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelwijze van hannah en maak kennis met uw persoonlijke mogelijkheden voor huidverbetering.
HANNAH EXPRESS - 60 minuten€83,00
In dit uur staan de vijf huidverbeterende stappen van het hannah-systeem centraal. Afgestemd op de conditie van uw huid en op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen.
HANNAH EXPERIENCE - 90 minuten€97,00
Maar liefst anderhalf uur een-en-al aandacht voor huis met onder andere een bindweefselmassage: een van de bekende behandelmethodes als het gaat om effectieve huidstructuurverbetering. Samen met de hannah-producten brengt deze techniek een huidverbetering met voelbare en zichtbare resultaten.
HANNAH BOOTCAMP YOUR SKINn.t.b.
Voor intense huidverbetering kan uw huidcoach een persoonlijk behandelprogramma met productadvies samenstellen. Behandelingen in kuurverband werken 'als een bootcamp' voor uw huis en brengen snellere en intensievere verbetering.

 

X