huysmenu - gehaktballen - zweeds

Huysmenu lente week 21 en 25

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 21: maandag 20 t/m zondag 26 mei 
  • week 25: maandag 17 t/m zondag 23 juni 

 

maandagvoorgerechtTomatenbouillon met eireepjes
* frietdag *hoofdgerechtGrootmoeders hachee of kiprollade met dragonsaus, Vlaamse frieten, Macedoine groente (gemengde groenten) komkommer/dille salade
dessertVanillemousse
dinsdag voorgerechtVenkelsoep met Pernod
* vegetarisch* hoofdgerechtMacaroni bolognese of vegetarische macaroni, Italiaanse salade, knapperige courgette, Parmezaanse kaas
nagerechtPanna cotta met rood fruit
woensdagvoorgerechtKervelsoep
*gehaktdag*hoofdgerechtRundervink of Italiaanse kalfsgehaktbal, aardappelpuree, (krieltjes), knapperige geroosterde bietjes, haricot verts met spek
nagerechtYoghurt met mango en passiefruit
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtHeldere bouillon met tuinkruiden
hoofdgerechtRundersukade of gebakken camembert, gekookte aardappel, beetgare gegratineerde witlof, knapperige broccoli
nagerechtAdvocaatmousse met chocoladeparels
vrijdagvoorgerechtGebonden kippensoep
*visdag*hoofdgerechtLekkerbekje met ravigotesaus of braadworst met jus, pommes duchesse, knapperige gewokte waspeen, gemengde zomergroenten
nagerechtVlaflip
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagGrieks buffetArabische courgettesoep, Marokkaanse kipschotel met tutti frutti, visschotel, pittige vleesschotel met olijven en chorizo, saffraanrijst, couscous, knapperige ratatouille, beetgare sperziebonen, frisse bonensalade 
nagerechtMeloensalade met munt
X