Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Tomatenbouillon met eireepjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Grootmoeders hachee of kiprollade met dragonsaus, Vlaamse frieten, Macedoine groente (gemengde groenten) komkommer/dille salade |
dessert | Vanillemousse | |
dinsdag | voorgerecht | Venkelsoep met Pernod |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Macaroni bolognese of vegetarische macaroni, Italiaanse salade, knapperige courgette, Parmezaanse kaas |
nagerecht | Panna cotta met rood fruit | |
woensdag | voorgerecht | Kervelsoep |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundervink of Italiaanse kalfsgehaktbal, aardappelpuree, (krieltjes), knapperige geroosterde bietjes, haricot verts met spek |
nagerecht | Yoghurt met mango en passiefruit | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Heldere bouillon met tuinkruiden |
hoofdgerecht | Rundersukade of gebakken camembert, gekookte aardappel, beetgare gegratineerde witlof, knapperige broccoli | |
nagerecht | Advocaatmousse met chocoladeparels | |
vrijdag | voorgerecht | Gebonden kippensoep |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of braadworst met jus, pommes duchesse, knapperige gewokte waspeen, gemengde zomergroenten |
nagerecht | Vlaflip | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Grieks buffet | Arabische courgettesoep, Marokkaanse kipschotel met tutti frutti, visschotel, pittige vleesschotel met olijven en chorizo, saffraanrijst, couscous, knapperige ratatouille, beetgare sperziebonen, frisse bonensalade |
nagerecht | Meloensalade met munt |