Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Licht gebonden maissoep |
* frietdag * | hoofdgerecht | Hamburger met jus en gebakken ui of kalfssukade, Franse frietjes, beetgare doperwtjes & worteltjes en rauwkost |
dessert | Vanilleyoghurt met vers fruit | |
dinsdag | voorgerecht | Soto kerrie met taugé en prei |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Kipsaté in satésaus, rendang, nasi goreng, sambal goreng telor, (hete eieren), sambal goreng boontjes, sajur lodeh (groenten in kokosmelk), atjar, kroepoek, gebakken uitjes, seroendeng, vegetarische bami |
nagerecht | Ananas met lychees en kokosijs | |
woensdag | voorgerecht | Salade Niçoise |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Cordon bleu of rundergehaktbal met jus, aardappel puree, gekookte krieltjes, spinazie à la crème, rode bietjes |
nagerecht | Kwark met verse aardbeien | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Mosterdsoep |
hoofdgerecht | Rundervink met jus of groentestrudel, gekookte aardappelen, broccoli , beetgare tuinboontjes, appelmoes | |
nagerecht | Sinaasappelbavarois | |
vrijdag | voorgerecht | Heldere paddenstoelensoep met tuinkruiden |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag met witte wijnsaus, kalfsoester met pepersaus, gebakken krieltjes, gestoofde mais, sugar snaps |
nagerecht | Panna cotta met boerenjongens | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Grieks buffet | Heldere kippensoep, kipgyros met ui, lamsspiesjes, Griekse visschotel, moussaka, rijstschotel, pitabroodjes, tzatziki, Griekse salade |
nagerecht | Griekse yoghurt met honing en walnoten |
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |