concert met de hoed

Concert met de Hoed

Beleven, geven en genieten bij het  ‘Concert met de Hoed’ 

Utrechters krijgen het podium voor Utrechters

 

Voor koren, orkesten en toneelgezelschappen is zaalhuur vaak een drempel om vaker op te treden. Daarom stelt het gasthuis op zondagmiddagen de Smeezaal gratis beschikbaar aan Utrechtse musici en gezelschappen. Bijvoorbeeld aan een ervaren koor of aan leerlingen van het Conservatorium. De artiesten nemen hun familie, vrienden en fans mee. Na afloop is er een collecte. In een ‘digitale hoed’ kan iedereen doneren.

 

Binnenstadbewoners welkom op zondagmiddag
Naast de achterban van de muzikanten zijn bewoners èn buurtbewoners van het Bartholomeus Gasthuis  welkom. Gasten kunnen vooraf koffie drinken en na afloop is er altijd een borrel. Een middagvullend programma dus. 

 

Opbrengst collecte in de hoed naar UvoorU
Als u doneert aan het ‘Concert met de Hoed’ zorgt u ervoor dat de artiesten een podium krijgen en Utrechtse binnenstadbewoners een fijne zondagmiddag hebben. U bepaalt zelf of en hoeveel u geeft. Van de opbrengst worden de onkosten betaald. Geld dat overblijft gaat naar andere gratis activiteiten in Barth in de Buurt.

Dus door te geven, kunnen meer anderen meedoen. En door te doen, geef je anderen meer dan je denkt.

 

Programmering maart 2024

  • 3 maart, 14.30 uur:
    Recital van sopraan Jacqueline André, begeleid door Caecilia Boschman (piano)  en Annet van Biezen (viool). Op het programma staan o.a. Vier letzte Lieder van Richard Strauss en opera-aria’s van Verdi, Massenet en Puccini.
  • 10 maart, 14.30 uur:
    Muziqu voor kleuters: de talenten van de toekomst kleuren vanmiddag het podium! De jongste Utrechtse muziektalenten van de Utrechtse muziekschool Muziqu komen vanmiddag iedereen vertederen, vermaken en verrassen.

Ook op het podium van de Smeezaal?

Boek uw eigen Concert met de Hoed!

Aanmelden kan per e-mail.
X