Barths filmavond - genieten van films op het witte doek

Voor filmliefhebbers die graag in goed gezelschap genieten van het witte doek. Iedere tweede vrijdagavond van de maand draait er een mooie film in onze Serre. Op zo’n groot wit doek kijkt toch het best? Gevarieerd aanbod: van echte hollywoodklassiekers tot art house.

Entree € 3,50, inclusief snack, drankjes op eigen rekening.

 

Film van de maand

  • Vrijdagavond 12 juli staat ‘Intouchables’ (2011) op het programma. Over miljonair Philippe die aan een rolstoel is gekluisterd. Hij woont in hartje Parijs, alleen in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Totaal onverwacht wordt deze Driss de persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
  • Vrijdagavond 9 augustus kijkt u Darkest hour’ (2017). Winston Churchill is pas een paar dagen – en misschien wat onverwacht – premier van het Verenigd Koninkrijk, als hij meteen een ultra zware beproeving moet doorstaan. Sluit hij een vredesverdrag met Nazi Duitsland of vecht hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie? Churchill beleeft zijn ‘darkest hour’ als hij de bevolking moet behoeden voor de vijand, tegelijkertijd te maken krijgt met tegenwerking uit zijn eigen politieke partij en de sceptische koning George VI moet zien te overtuigen.

 

Er is nog veel meer te beleven bij Barth in de Buurt!

Bekijk hier de weekagenda.

Bekijk de weekagenda
X