Huysmenu lente week 12, 16 en 20

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen, u eet elke dag iets anders. Ons menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s drie keer elkaar op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

 

  • week 12: maandag 28 t/m 24 maart
  • week 16: maandag 15 t/m 21 april 
  • week 20: maandag 13 t/m 19 mei

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtLicht gebonden maissoep
* frietdag *hoofdgerechtHamburger met jus en gebakken ui of kalfssukade, Franse frietjes, beetgare doperwtjes & worteltjes en rauwkost
dessertVanilleyoghurt met vers fruit
dinsdag voorgerechtSoto kerrie met taugé en prei
* vegetarisch* hoofdgerechtKipsaté in satésaus, rendang, nasi goreng, sambal goreng telor, (hete eieren), sambal goreng boontjes, sajur lodeh (groenten in kokosmelk), atjar, kroepoek, gebakken uitjes, seroendeng, vegetarische bami
nagerechtAnanas met lychees en kokosijs
woensdagvoorgerechtSalade Niçoise
*gehaktdag*hoofdgerechtCordon bleu of rundergehaktbal met jus, aardappel puree, gekookte krieltjes, spinazie à la crème, rode bietjes
nagerechtKwark met verse aardbeien
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtMosterdsoep
hoofdgerechtRundervink met jus of groentestrudel, gekookte aardappelen, broccoli , beetgare tuinboontjes, appelmoes
nagerechtSinaasappelbavarois
vrijdagvoorgerechtHeldere paddenstoelensoep met tuinkruiden
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag met witte wijnsaus, kalfsoester met pepersaus, gebakken krieltjes, gestoofde mais, sugar snaps
nagerechtPanna cotta met boerenjongens
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondagGrieks buffetHeldere kippensoep, kipgyros met ui, lamsspiesjes, Griekse visschotel, moussaka, rijstschotel, pitabroodjes, tzatziki, Griekse salade
nagerechtGriekse yoghurt met honing en walnoten

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

X