Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
maandag | voorgerecht | Boerengroentesoep met balletjes |
* frietdag * | hoofdgerecht | Kalfsstoofschotel of rundersaucijs, Franse frietjes, Parijse wortel en beetgare doperwten, appelmoes |
dessert | Yoghurt met vers fruit | |
dinsdag | voorgerecht | Licht gebonden kervelsoep |
*vegetarisch* | hoofdgerecht | Gebakken geitenkaas of lekkerbek met ravigotesaus, gebakken aardappels, beetgare baby maïs, knapperige sugarsnaps |
nagerecht | Sinaasappel bavarois met sinaasappelsaus | |
woensdag | voorgerecht | Gebonden tomatensoep met basilicum |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Rundergehaktbal met jus of parelhoenrollade met kruidenjus, aardappelpuree, krieltjes, beetgare broccoli, gestoofde spitskool met kerrie |
nagerecht | Chocoladedessert | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Gebonden champignonsoep |
hoofdgerecht | Vegetarische schnitzel of hertenmedaillon met kruidensaus, gekookte aardappelen, rode kool met appel, romanesco |
|
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | ||
voorgerecht | Heldere runderbouillon met tuinkruiden | |
*visdag* | hoofdgerecht | Vis van de dag of rundervink met mosterdjus, wortelstamppot, rauwkost |
nagerecht | Caramelvla | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | 1001 nacht | Arabische courgettesoep, maïskip met Arabische kruiden, vis van de dag, lamsboutjes, krieltjes met kruidenboter, rijst, geroosterde pompoen, spinazie met cashewnoten |
nagerecht | Amerikaanse pannenkoek met spicy perencompote |
Geniet dagelijks vanaf 17.30 uur van het Huysmenu
Mail ons om een plek te reserverenweek 43, 47 en 51
* ma 21 t/m zo 28 oktober
* ma 18 t/m zo 24 november
* ma 16 t/m zo 22 december
Week 44, 48 en 52
*ma 28 okt t/m zo 3 nov
* ma 25 nov t/m zo 1 dec
* ma 23 dec t/m zo 29 dec
Week 41, 45 en 49
* ma 7 t/m zon 13 oktober
* ma 4 t/m zo 10 november
* ma 2 t/m zo 8 december
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,65 | € 2,50 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,75 | € 7,50 |
UvoorU | nagerecht | € 3,10 | € 1,75 |
UvoorU | menu | € 18,50 | € 11,75 |