Huysmenu herfst week 42, 46 en 50

Het Huysmenu heeft iedere dag drie gangen en is elke dag anders. Ons menu volgt de jaargetijden. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar drie keer op. Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).

  • week 42: maandag 14 t/m zondag 20 oktober
  • week 46: maandag 11 t/m zondag 17 november
  • week 50: maandag 2 t/m zondag 8 december 

 

Overzicht menu

maandagvoorgerechtBoerengroentesoep met balletjes
* frietdag *hoofdgerechtKalfsstoofschotel of rundersaucijs, Franse frietjes, Parijse wortel en beetgare doperwten, appelmoes
dessertYoghurt met vers fruit
dinsdag voorgerechtLicht gebonden kervelsoep
*vegetarisch* hoofdgerechtGebakken geitenkaas of lekkerbek met ravigotesaus, gebakken aardappels, beetgare baby maïs, knapperige sugarsnaps
nagerechtSinaasappel bavarois met sinaasappelsaus
woensdagvoorgerechtGebonden tomatensoep met basilicum
*gehaktdag*hoofdgerechtRundergehaktbal met jus of parelhoenrollade met kruidenjus, aardappelpuree, krieltjes, beetgare broccoli, gestoofde spitskool met kerrie
nagerechtChocoladedessert
donderdag
*vegetarisch*voorgerechtGebonden champignonsoep
hoofdgerechtVegetarische schnitzel of hertenmedaillon met kruidensaus, gekookte aardappelen, rode kool met appel, romanesco
nagerechtVlaflip
vrijdag
voorgerechtHeldere runderbouillon met tuinkruiden
*visdag*hoofdgerechtVis van de dag of rundervink met mosterdjus, wortelstamppot, rauwkost
nagerechtCaramelvla
zaterdagZuntebuffetZuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades
*buffet*dessert
zondag1001 nachtArabische courgettesoep, maïskip met Arabische kruiden, vis van de dag, lamsboutjes, krieltjes met kruidenboter, rijst, geroosterde pompoen, spinazie met cashewnoten
nagerechtAmerikaanse pannenkoek met spicy perencompote

Schuif ook aan in Brasserie Zunte!

Geniet dagelijks vanaf 17.30 uur van het Huysmenu

Mail ons om een plek te reserveren

En wat eet u volgende week?

huysmenu oosters buffet

Van oer-Hollands tot overheerlijk Oosters

week 43, 47 en 51
* ma 21 t/m zo 28 oktober
* ma 18 t/m zo 24 november
* ma 16 t/m zo 22 december

Neem een voorproefje

Vis, vlees of vega? Dagelijks twee keuzes

Week 44, 48 en 52
*ma 28 okt t/m zo 3 nov
* ma 25 nov t/m zo 1 dec
* ma 23 dec t/m zo 29 dec

Bekijk dit weekmenu
huysmenu

Vers, verrassend, verrukkelijk

Week 41, 45 en 49
* ma 7 t/m zon 13 oktober
* ma 4 t/m zo 10 november
* ma 2 t/m zo 8 december

Bekijk dit weekmenu

Prijzen huysmenu

UvoorUU-pas
UvoorUvoorgerecht€ 3,65€ 2,50
UvoorUhoofdgerecht€ 11,75€ 7,50
UvoorUnagerecht€ 3,10€ 1,75
UvoorUmenu € 18,50€ 11,75

 

X