Het Huysmenu bestaat iedere dag uit drie gangen en wisselt dagelijks. Het menu volgt de seizoenen. Ieder seizoen volgen vier weekmenu’s elkaar op.
Voor het hoofdgerecht kiest u een van de twee hoofdelementen (vlees, vis of vegetarisch).
week 44: 30 oktober t/m 5 november
week 48: 27 november t/m 3 december
week 52: 25 t/m 31 december
maandag | voorgerecht | Tomatenbouillon met reepjes ei |
* frietdag * | hoofdgerecht | Maastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal , andijvie à crème, knapperig geroosterde gemengde groente, Vlaamse frietjes, |
dessert | Griekse yoghurt met honing en walnoten | |
dinsdag | voorgerecht | Pompoensoep met gember en sinaasappel |
* vegetarisch* | hoofdgerecht | Gebakken camembert met preiselbeeren compote of vis van de dag, gebakken aardappeltjes, gegratineerde knapperige witlof, gestoofde groene kool |
nagerecht | Gebakken perzik, karamel en ijs | |
woensdag | voorgerecht | Minestrone (Italiaanse groentesoep) |
*gehaktdag* | hoofdgerecht | Gestoofde kalfsreepjes in mosterdsaus of maiskipfilet met tomatensaus, aardappels, knapperig gebakken courgette, beetgare gele bloemkool |
nagerecht | Speculaasmousse | |
donderdag | ||
*vegetarisch* | voorgerecht | Wortelsoep met steranijs |
hoofdgerecht | Vegetarische burger of kip in rode wijnsaus, sjalotten/rode uien-stamppot, aardappel component, aubergine/paprika/courgette, waldorfsalade | |
nagerecht | Vlaflip | |
vrijdag | ||
voorgerecht | Heldere uiensoep | |
*visdag* | hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes |
nagerecht | Chocoladetaartje met frambozensorbet | |
zaterdag | Zuntebuffet | Zuntebuffet: soep van de dag en diverse warme gerechten, combineerd met verse salades |
*buffet* | dessert | |
zondag | Aziatisch buffet | Oosterse kerrieoep met lente uitjes, rendang (rundvlees in kokos saus) kip stukjes in pindasaus, vegetarische loempia, nasi, atjar, kroepoek, seroendeng, gebakken uitjes, sambal goreng teloor, sambal goreng boontjes, sajur lodeh |
nagerecht | Ananas lychee kokos yoghurt | |
Een allergie of dieetwens waarmee we rekening kunnen houden? Mail ons gerust.
UvoorU | U-pas | ||
UvoorU | voorgerecht | € 3,50 | € 2,25 |
UvoorU | hoofdgerecht | € 11,30 | € 6,75 |
UvoorU | nagerecht | € 3,00 | € 1,50 |
UvoorU | menu | € 17,80 | € 10,50 |