cliënttevredenheid

Culturele woensdagmiddag

Woensdag doe-dag! Bijna iedere woensdagmiddag is er wel iets te doen, zien, horen of beleven in het Bartholomeus Gasthuis voor (wijk)bewoners. Van live muziek luisteren en kunst bekijken tot een interessante lezing. Vrij toegang.

 

Op de agenda in september

6 september: Zusters Augustinessen van Sint Monica: een kijkje in het leven van
In dit klooster wonen momenteel 21 zusters volgens hun geloof in God, het gemeenschappelijk gebed en de studie de bron zijn van waaruit wij leven en werken. Zij streven ernaar om met elkaar een goede gemeenschap te vormen, met belangstelling voor elkaar, voor de wereld om hen heen en voor de grote wereld waarin we leven. Vanuit hun contemplatieve leven richten we onze activiteiten vooral op de nood van deze tijd. Een van de zusters vertelt vanmiddag wat zij zoal doen.

 

13 september: Klassieke muziek luisteren
Gerben Bruinsma is groot liefhebber en verzamelaar van klassieke muziek. Vanmiddag speelt hij weer een met zorg samengestelde collectie af in Smeezaal, waar het geluid oorstrelend is.

 

20 september: Rode Kruis (presentatie)
Aardbevingen, overstromingen, bosbranden, conflicten, corona, ebola: rampen en conflicten raken ieder jaar miljoenen mensen. Het Rode Kruis is er om hen te helpen.Met afdelingen in maar liefst 192 landen is het de grootste humanitaire hulporganisatie ter wereld. Hoe werkt de organisatie? Daarover vertelt iemand van het Rode Kruis vanmiddag.

Bekijk de agenda van Barth in de buurt

X